Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Nog meer nieuws van NBC

Het serienieuws blijft binnen binnenstromen en het einde is nog niet in zich. NBC heeft een serie vernieuwd, gecanceld en een nieuwe serie besteld.

Voor nu hebben we eerst nieuws over The Blacklist spin-off The Blacklist: Redemption. Hoewel NBC heeft besloten om The Blacklist een vijfde seizoen te geven, is de spin-off met Famke Jansen en Ryan Eggold gecanceld na slechts één seizoen van acht afleveringen. Eggold speelt Tom Keen de echtgenoot van Elizabeth Keen in The Blacklist. Of hij dus weer te zien zal zijn in The Blacklist is niet bekend gemaakt.

Law & Order: Special Victims Unit heeft van NBC officieel een negentiende seizoen gekregen, die in het najaar van 2017 van start zal gaan.

NBC heeft besloten om een virtuele-reality thriller Reverie te bestellen voor seizoen 2017-2018. Reverie wordt omschreven als een geaarde, dramatische thriller over een voormalige detective gespecialiseerd in menselijk gedrag, die wordt ingezet als de lancering van een geavanceerd virtuele reality programma onbedoeld zeer gevaarlijke gevolgen heeft.

Wat denk jij van Reverie, zou jij gaan kijken? Is het terecht dat NBC de spin-off heeft gecanceld?


Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (3)

renzoroy
renzoroy 13 mei 2017, 11:03
ja, Ryan Eggold (Tom Keen) keert weer terug naar The Blacklist.
anonymous
anonymous 13 mei 2017, 12:39
Heb gelezen dat Sarah Shahi de hoofdrol zal gaan spelen in Reverie. Dat is wel iets om naar uit te kijken :)
JanWillemK
JanWillemK 13 mei 2017, 17:51
Toch wel jammer van The Blacklist: Redemption. Ze maken me nu toch wel nieuwsgierig naar wie nou echt de slechterik is, Howard of toch Scottie.. Al heb ik uiteraard wel mijn vermoedens... Maar goed, bij The Blacklist zijn ze toch wel erg goed met het voor de gek houden van haar kijkers.
Log in om een reactie achter te laten