Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Geen vijfde seizoen voor Mistresses (US)

Het doek valt voor de ABC serie Mistresses (US). Na vier seizoenen, en teruglopende kijkcijfers, heeft de zender de stekker uit de serie getrokken.

Producer Rina Mimoun vertelde vorige week nog dat ze samen met schrijver Josh Reims een plan had voor een vijfde en tevens laatste seizoen, zodat ze de serie goed af konden sluiten. Helaas krijg dat plan nu geen goedkeuring en stopt de serie.
Kijkers gaven via social media al aan dat het te verwachten was dat de serie zou stoppen. Het laatste seizoen was niet zo goed als de voorgaande seizoenen en dat was te merken aan de kijkcijfers. De laatste aflevering van Mistresses (US) trok 2.6 miljoen kijkers. Het eerste seizoen van de zomerse serie kon nog rekenen op 4.4 miljoen kijkers.

De serie verloor vooral kijkers in het derde seizoen. Aan het einde van het tweede seizoen maakte actrice Alyssa Milano bekend dat ze stopt met de serie. Haar rol als de zus van Josh, Savy, was voor haar niet te combineren met haar gezin.
Leuk?
0
2
Bekijk stemmen

Reacties (6)

avatar_thoontje
11 sep 2016 09:32 -
Oh jammer, zelfs met Savi weg vond ik het een leuke serie, je werd er vrolijk van. Jammer dat ze niet deftig hebben kunnen afsluiten alhoewel de laatste afl redelijk voorruit sprong in tijd ....
Reageer
avatar_anonymous
12 sep 2016 10:02
Ik had toen al het idee dat het wel eens de laatste aflevering zou kunnen zijn. Ik werd er ook altijd vrolijk van. Samen met Devious Maids was het een heerlijke feel good serie.
Reageer
avatar_thoontje
12 sep 2016 12:07
We hebben toch 4 seizoenen gehad :-)
Reageer
avatar_Mandy1966
12 sep 2016 14:00
Ja er zijn al vier seizoenen uitgezonden.
Reageer
avatar_GoonerJenny
11 sep 2016 09:56 -
Moet de laatste twee afleveringen nog zien, maar begrijp het besluit wel. Vond dit seizoen wel de minste van alle. Het was trouwens wel een heerlijke kijk weg serie.
Reageer
avatar_KE1992
11 sep 2016 17:06 -
Twas echt een teleurstellende seriefinale :/
Reageer