Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Extant krijgt geen derde seizoen

Extant is niet meer, de sciencefictionserie van CBS is gecanceld na twee seizoenen. Maar CBS houdt wel de mogelijkheid open om verder te kunnen werken met Halle Berry (Molly Woods in Extant) in de eventueel nieuw te ontwikkelen juridische dramaserie Legalese.

Glenn Geller, president van CBS Entertainment had het volgende te zeggen over het begraven van Extant op de begraafplaats van gecancelde series: “CBS, Halle Berry en de producers hebben besloten te stoppen met Extant na de spannende conclusie van seizoen twee. Extant heeft een belangrijke rol gespeeld om de line up van CBS van originele gescripte series in de zomer uit te breiden. We zijn erg trots dat Extant een succes was voor het netwerk, als mede de populariteit op Amazon Prime Video. We willen ook graag de onvergelijkbare Halle Berry bedanken voor haar inzet en steun voor de serie, en we kijken uit om weer met haar samen te mogen werken in een volgend project.”

Halle Barry vult aan: “Ik ben zo trots op wat wij bereikt hebben met Extant. Dit seizoen leek zo’n een natuurlijke plek om de reis van Molly te beëindigen dat ik, samen met CBS, voelde dat het voor het verhaal het beste was om het hierbij te laten. Ik heb van deze ervaring, samen met de talentvolle cast en het creatieve team, gehouden. Het was mijn eerste expeditie in episodische televisie en ik ben heel blij om mijn relatie met CBS te kunnen voortzetten, en meer boeiende verhalen te produceren via mijn 606 Films productie bedrijf.”

De nu allerlaatste dubbele aflevering is uitgezonden op 9 septmber 2015. Vind jij het terecht dat Extant is gecanceld na twee seizoenen of had je graag meer gezien van Extant en Molly Woods (Halle Barry)?

Jeffrey Dean Morgan en Halle Barry
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

JanWillemK
JanWillemK 12 oktober 2015, 11:54
Mooi. Ondanks dat het 2e seizoen beter was dan seizoen 1, was het nog steeds belabberd. Maar goed, voor een zomer serie was het oké.. de cast maakte de serie nog enigszins vermakelijk.
winthoos
winthoos 12 oktober 2015, 12:35
Ik vond het een mooie serie. Jammer dat deze gestopt is. Het is fictie, maar hieraan kun je wel zien wat mogelijk is met alle technieken.
theocm
theocm 12 oktober 2015, 19:14
Heel begrijpelijk dat deze serie is gestopt. Wat een gedrens was dat met die Halle Berry. Wie haar hiervoor gecast heeft moet ontslagen worden. De enigen die behoorlijk acteerden waren Jeffrey Dean Morgan en dat jongetje dat de humanoid speelde.
anonymous
anonymous 16 oktober 2015, 13:38
Erg jammer dat het stopt, seizoen 2 was zoveel beter als seizoen 1, het had een open einde, ze konden zo verder....
Log in om een reactie achter te laten