Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Freeform gaat niet verder met While You Were Breeding

Freeform heeft ervoor gekozen om niet verder te gaan met While You Were Breeding, de aankomende Kristin Newman-comedyserie.
While You Were Breeding is gebaseerd op Newman's memoires. Producenten van de serie, van Freeform Studios, krijgen de kans om de serie elders te verkopen.

De serie van tien afleveringen was klaar met de productie en was op weg naar de post-productie toen de productie enkele dagen na de WGA-staking werd stopgezet. Newman schreef op 13 mei een emotionele Facebook-post waarin ze haar beslissing toelichtte om de postproductie stop te zetten.Als gevolg daarvan miste While You Were Breeding, met Chelsea Frei (foto, The Cleaning Lady (US)) in de hoofdrol, de premièredatum in augustus. Na een herziening van Freeform's pijplijn in de context van Disney's bedrijfsbrede content uitgaven en nadruk op curatie, werd vastgesteld dat de comedyserie niet langer paste in de programmeringsstrategie van het lineaire netwerk, aldus bronnen.

Dit is de laatste serie waarvan het lot is beïnvloed door de staking. Starz heeft vorige week vier series gecanceld, waaronder The Venery of Samantha Bird, waarvan de productie in mei werd onderbroken vanwege de staking met nog twee afleveringen te filmen.

Tijdens de werkonderbreking is de programmering opnieuw bekeken en zijn er veel series gecanceld, waaronder series die eerder groen licht hadden gekregen - zoals Showtime's Gattaca en Seasoned en Apple/NBCU's Metropolis - of vernieuwd waren, zoals Prime Video's The Peripheral en A League Of Their Own en Peacock's Pitch Perfect: Bumper in Berlin.

Bij Disney, in lijn met de kostenbesparende streaming content verwijdering van het bedrijf, koos Disney+ tijdens de staking ervoor om niet verder te gaan met twee series die waren geproduceerd, The Spiderwick Chronicles en Nautilus.

While You Were Breeding volgt Kacey (Frei), voor het eerst single als dertiger, terwijl ze haar snelle leven in Los Angeles ontvlucht om de wereld te zien. Van cultuurclash tot vakantieliefdes, de comedyserie is een globetrottende reis van zelfontdekking die de reislust in iedereen zal inspireren.

Newman produceert samen met Susanna Fogel en Blair Breard.

Freeform, een van de Disney-kabelnetwerken waarvan de distributie is getroffen door het verlies van Spectrum, heeft Good Trouble gepland om terug te keren voor de tweede helft van seizoen vijf in het begin van 2024. Zodra Grown-ish de productie van de laatste helft van seizoen zes hervat, zal die serie ook terugkeren.

Wachten op nieuws over hun toekomst zijn Cruel Summer en Praise Petey, die hun respectievelijke seizoenen deze zomer hebben uitgezonden. Daarnaast heeft het netwerk net drie unscripted series aangekondigd: Chrissy & Dave Dine Out, Royal Rules of Ohio en Sasha Reid and the Midnight Order. Het heeft speciale programma's voor de rest van het jaar: 31 Nights of Halloween sinds gisteren tot het einde van de maand, 30 Days of Disney in november en 25 Days of Christmas in december.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten