Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Serie-adaptatie Never Let Me Go gaat niet verder bij FX

Een seriebewerking van Never Let Me Go, de roman van Kazuo Ishiguro gaat niet langer door bij FX.
Het project, van The Nevers-schrijfster Melissa Iqbal, werd in mei 2022 aangekondigd als in ontwikkeling zijnde bij FX en werd in oktober 2022 bij FX als serie besteld om op Hulu te worden uitgezonden.

Bronnen dicht bij het project hebben bevestigd dat er niet langer gewerkt wordt aan Never Let Me Go. De productie was nog niet begonnen. De serie zou Viola Prettejohn (The Nevers) in de hoofdrol hebben.

De serie zou Thora (Prettejohn) volgen, een rebelse tienerkloon die ontsnapt uit het internaat waar zij en haar medeklonen verborgen worden gehouden voor de maatschappij. Als ze undercover in de buitenwereld gaat leven, zet ze ongewild gebeurtenissen in gang die een revolutie ontketenen en de grenzen van het mens-zijn op de proef stellen.



De cast bestond verder uit Tracey Ullman (foto, Mrs. America), Kelly Macdonald (Line of Duty), Aiysha Hart (We Are Lady Parts), Spike Fearn (Tell Me Everything), Shaniqua Okwok (It's a Sin), Gary Beadle (Andor), Kwami Odoom (The Rook), Susan Brown (Game of Thrones), Keira Chanse (The Capture) en Edward Holcroft (Alias Grace).

Never Let Me Go is al eens eerder verfilmd, als een speelfilm die in 2010 uitkwam, en met Carey Mulligan, Keira Knightley en Andrew Garfield in de hoofdrollen. De film werd geregisseerd door Mark Romanek naar een scenario van Alex Garland.

De serie-adaptatie komt van DNA Films, dat tevens de speelfilmversie produceerde, en Searchlight TV, wiens filmafdeling ook de film verdeelde.

Iqbal schreef de pilot en zou uitvoerend hebben geproduceerd samen met Marc Munden (Utopia), die zou regisseren; Alex Garland; Andrew Macdonald, Allon Reich en Maria Fleischer van DNA Productions; en Ishiguro.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten