Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Peacock gaat niet verder met comic book-adaptatie Dead Day

Peacock gaat niet verder met Julie Plec en Kevin Williamson's adaptatie van comic book Dead Day, ondanks een direct-naar-series bestelling.
De streamingdienst bestelde de serie eerder dit jaar bij Universal Television, maar het wordt nu elders geshopt nadat het werd geschrapt bij Peacock, vertellen bronnen.

Dead Day, een verfilming van het gelijknamige stripboek van Ryan Parrott, volgt een groep personages tijdens de jaarlijkse 'dead day', wanneer de doden voor één nacht terugkomen om onafgemaakte zaken af te handelen - of dat nu is om een nacht terug op aarde te vieren of om de levenden te kwellen.

Peacock past zijn ontwikkelingsstrategie aan voor de volgende fase van zijn evolutie, met een sterkere nadruk op drama, geleid door series met evenementen, een focus op bingeable comedy's evenals meer true crime gelimiteerde docu-series en celebrity-gedreven shows aan de ongescripte kant. Een bron dicht bij de productie onthulde dat de verschuiving in strategie de reden is voor de annulering van de serie.



En hoewel de door Plec (foto) ontwikkelde serie Vampire Academy eerder deze maand ook werd geannuleerd, doet Peacock nog steeds zaken met Plec. Ze ontwikkelt momenteel de dramaserie Freeman en heeft al een mini-schrijverskamer geopend; evenals een bewerking van de young adult-roman Running Out of Time met de titel Clifton, naast diverse andere projecten onder haar algemene deal met Universal Television.

We horen dat Peacock ook projecten op stapel heeft staan met Williamson, na hun samenwerking aan de slasherfilm Sick uit 2022.

Het nieuws van de annulering van Dead Day werd voor het eerst gemeld door Variety.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten