Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Startdatums nieuwe seizoenen series TNT en TBS geannuleerd

Zowel Miracle Workers (2019), The Lazarus Project als het spelprogramma The Cube zijn door TNT en TBS van hun schema's afgehaald.

De Britse dramaserie The Lazarus Project is een door TNT aangekochte serie voor hun netwerk, maar is nu de laatste TNet-serie die zijn geplande premièredatum mist. Het vierde seizoen van Miracle Workers (2019), met onder andere Daniel Radcliffe, en het tweede seizoen van het spelprogramma The Cube werden beiden eerder deze maand van het schema van TBS gewist.

Helaas is de verhuizing van de TNets niets nieuws sinds de fusie van Warner Bros. Discovery vorig jaar. De start van het tweede seizoen van Chad werd zonder aankondiging geannuleerd - twee keer. De comedyserie werd uiteindelijk door TBS gecanceld, hoewel het tweede seizoen al maanden eerder was afgerond. De serie werd later verkocht aan The Roku Channel, en seizoen twee zal ergens dit jaar op de gratis dienst worden uitgezonden.

Andere annuleringen door het bedrijf waren onder meer datingserie The Big D (TBS, stopgezet vóór de première, opgepikt door USA Network), de gescripte comedyserie Kill the Orange Bear (TBS, productie geannuleerd) en dramaserie Snowpiercer (TNT, vierde en laatste seizoen stopgezet).

Miracle Workers (2019)

Er is nog niets bekend over wat er gebeurt met The Lazarus Project, Miracle Workers (2019) (foto) of The Cube. Voorlopig zegt een vertegenwoordiger van TNets dat de gemiste startdatums het gevolg zijn van aanpassingen in de schema's van TBS en TNT, zodat het bedrijf de series beter kan ondersteunen wanneer ze later in het jaar in première gaan.

Als de TNets de series laten vallen, zoals ze met de anderen deden, zullen ze waarschijnlijk op een andere televisiezender of streamingplatform terechtkomen. In het geval van Miracle Workers (2019) zijn de opties van de cast verlopen, dus het lijkt onwaarschijnlijk dat het wordt verlengd voor een vijfde seizoen, ongeacht wat er gebeurt met de afleveringen van het vierde seizoen.
Video on youtube
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst