Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Dramaserie Avalon gaat niet verder bij ABC

ABC heeft David E. Kelley's misdaadserie Avalon, met Neve Campbell in de hoofdrol, laten schieten nadat het in februari een direct-naar-serie bestelling kreeg.

Het Disney-netwerk gaat niet verder met het project, dat gebaseerd is op een kort verhaal van Michael Connelly, nadat het de pilotaflevering heeft gezien.

Hoewel ongebruikelijk voor een direct-naar-serie bestelling heeft ABC een optie om dergelijke series niet door te zetten na het ontvangen van de eerste beelden, en natuurlijk is Disney voor een deel eigenaar in A+E Studios, die produceerde met 20th Television. De stap komt overeen met de op Alec Baldwin/Kelsey Grammer-gerichte comedyserie van vorig jaar, dat ABC ook oversloeg om mee verder te gaan.

A+E Networks zal zijn opties onderzoeken en proberen om het te verkopen aan een ander netwerk of streamingdienst. A+E Networks slaagde erin een van zijn andere Kelley-projecten, The Lincoln Lawyer, te verkopen aan Netflix nadat CBS het had laten schieten, hoewel dat eindigde in een rechtszaak.Avalon, dat in februari een direct-naar-serie bestelling kreeg van ABC, speelt zich af in de stad Avalon op Catalina Island, waar L.A. Sheriff's Department Detective Nicole "Nic" Searcy (Campbell, foto) een klein bureau leidt. Catalina telt meer dan 1 miljoen toeristen per jaar, en elke dag als de veerboten aankomen, komen er honderden potentiële nieuwe verhalen het eiland binnen. Detective Searcy wordt in een carrièrebepalend mysterie getrokken dat alles wat ze weet over zichzelf en het eiland op de proef zal stellen.

Campbell's Nic is de enige detective die is toegewezen aan het Catalina Island substation. Nic laat zich niet snel intimideren en houdt vast aan haar moraal. Ironisch genoeg is het haar sterke morele kompas dat haar verbannen heeft naar de grootste stad van Catalina, Avalon. Het is een klus die geen enkele carrière-gedreven agent in L.A. wil, maar Nic ontdekt al snel dat haar waardevolle detectivevaardigheden meer nodig zijn op Avalon dan ze zich had kunnen voorstellen.

Naast Neve Campbell (The Lincoln Lawyer) spelen ook Demetrius Grosse (Frontier (2016)), Alexa Mansour (The Walking Dead: World Beyond), Steven Pasquale (Doubt) en Roslyn Ruff (Blue Bloods) mee.

Avalon is gecreëerd en geproduceerd door Kelley, die de eerste aflevering schreef, en Connelly. Dana Calvo werd aangesteld als showrunner en produceert samen met Ross Fineman van Fineman Entertainment en Barry Jossen en Tana Jamieson voor A+E Studios.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst