Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Streep door vijfde spin-off Power Book V: Influence

De Power Book-series zijn een grote hit voor Starz, Power Book III werd zelf vernieuwd deze week.

Helaas is de spin-off Power Book V: Influence gecanceld nog voor er maar één aflevering is geweest. De reden voor deze beslissing is niet gegeven.

De misdaadserie Power ging in 2014 in première en liep voor zes seizoenen met in totaal 63 afleveringen. De serie is gemaakt en geproduceerd door Courtney A. Kemp in samenwerking met Curtis '50 Cent' Jackson. Het vertelt het verhaal van James 'Ghost' St. Patrick (Omari Hardwick, foto). Hij is een intelligente en meedogenloze drugsdealer en wil zijn criminele leven achter zich laten en legitieme zakelijke transacties nastreven als eigenaar van een nachtclub.In 2019 bestelde Starz de eerste spin-off Power Book II: Ghost. Op de dag dat Power ten einde liep, kondigde de kabelzender aan dat er nog drie series aan zatten te komen.

Power Book II: Ghost, Power Book III: Raising Kanan en Power Book IV: Force zijn sindsdien allemaal in première gegaan en hebben zeer goed gepresteerd voor Starz, alleen geëvenaard door de populaire serie Outlander.

Plannen voor Power Book V: Influence zijn echter geannuleerd, volgens Kathryn Busby, hoofd van de originele programmering van Starz. In de spin-off Influence speelde Larenz Tate (foto) de rol van politicus Rashad Tate, een meedogenloze man die de macht nastreeft.Hoewel Tate zijn eigen serie niet krijgt, heeft de acteur al het raadslid gespeeld in een tiental delen van Power Book II: Ghost en zal naar verwachting terugkeren voor het reeds bestelde derde seizoen. Tate speelde eerder de rol in 29 afleveringen van de originele serie Power.

Seizoen twee van Power Book III: Raising Kanan, met in de hoofdrollen MeKai Curtis en Patina Miller, wordt momenteel uitgezonden op zondagavond. Het is al vernieuwd met een derde seizoen .
Video on youtube
Leuk?
0
1
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Inter
18 aug 2022 16:43 -
Jammer. Heb alle vier de reeksen van Power gezien en was wel benieuwd naar deze.
Reageer

Laatste nieuws