Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

CBS cancelt vijf series

Drie comedyseries en twee dramaseries zijn gecanceld door CBS.

We beginnen met de comedyseries die CBS heeft gecanceld.

En het begint niet zo positief want B Positive zal niet terugkeren in het seizoen 2022-2023. De comedyserie, geproduceerd door Chuck Lorre, is gecanceld na twee seizoenen.

De tweede comedyserie die ook is neergehaald is How We Roll. Het eerste seizoen van elf afleveringen zal op 19 mei eindigen. Er komt dus geen tweede seizoen.

How We Roll

Dan de tweede Chuck Lorre comedy die ook is gecanceld is United States of Al. De comedy zal op 19 mei eindigen na twee seizoenen en 33 afleveringen.

Ook slecht nieuws voor de Magnum, P.I.-fans. Er zal geen vijfde seizoen gaan komen van de Magnum, P.I. (1980) spin-off. Thomas Magnum wordt voor de tweede keer van de zaak gehaald. Op 6 mei werd de allerlaatste aflevering uitgezonden bij CBS. ( Het vierde seizoen is op dit moment te zien bij NLZiet.)

Magnum, P.I.

De medische dramaserie Good Sam komt na slechts één seizoen aan een einde. Op 4 mei werd de laatste aflevering uitgezonden.
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_Faceman
13 Mei 2022 18:16 -
Jammer van Magnum. Geen hoogvlieger maar kijkt wel lekker weg.
Reageer
avatar_sarlottje
14 Mei 2022 19:57 -
Wat jammer van Magnum P.I. Gelukkig wel een goed einde!
Reageer