Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Welke series gaan we niet terugzien in seizoen 2021-2022

Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.

2020 zal de waarschijnlijk de boeken ingaan als het vreemdste jaar ooit, zeker qua series en films. Het is het jaar waar series abrupt aan een einde kwamen vanwege de COVID-19 pandemie. Seizoenen werden niet afgemaakt of series eindigde niet zoals het gepland was.

Maar wat niet vreemd is, is het eindigen/cancelen, terecht of onterecht, van series. Ook dit jaar zijn er weer series gecanceld of beëindigd die we nog wel dit jaar hebben kunnen kijken of die zelfs nog van start zullen gaan maar die we niet in het volgende seizoen zullen terugzien.

Hieronder de lijst* in alfabetische volgorde en voor zover er iets bekend is over de start- en finaledatums van de laatste seizoenen van de 32 series in deze lijst;

- After Life (Netflix)
De donkere komedie van Ricky Gervais over een rouwende weduwnaar zal nog een allerlaatste derde seizoen krijgen.

- Atypical (Netflix)
De dramedy over een autistische tiener en zijn familie zal nog een allerlaatste vierde seizoen gaan krijgen.

- Away (Netflix)
De dramaserie over toekomstige astronauten die richting Mars vertrekken heeft geen toekomst meer bij Netflix. De serie is gecanceld na slechts één seizoen.

- Baroness von Sketch Show (CBC)
De Canadese komedieserie zal nog tot december 2020 te zien zijn, maar dat is dan ook meteen het allerlaatste wat de kijker kan gaan zien van de serie.

- Better Call Saul (AMC)
De meningen zijn nog steeds verdeeld over deze prequel, maar één ding is wel zeker: het zesde seizoen zal de allerlaatste gaan worden.

- Bosch (Amazon)
De detectiveserie gebaseerd op de boeken van Michael Connelly krijgt nog een laatste zevende seizoen.

- Chilling Adventures of Sabrina (Netflix)
Gebaseerd op de gelijknamige Archie comic-boeken is deze bovennatuurlijke serie gecanceld na vier delen, of twee seizoenen, met in totaal 36 afleveringen.

- Connecting... (NBC)
De op afstand gefilmde komedieserie werd na vier afleveringen uit het schema gehaald en de resterende afleveringen zullen alleen online te zien zijn.

- Doc Martin (ITV1)
De Britse dramedy serie heeft nog een tiende seizoen gekregen, maar daarna kan Martin Clunes de doktersjas van Martin Ellingham aan de wilgen hangen.

- Drunk History (Comedy Central)
De educatieve komedieserie was vernieuwd met een zevende en laatste seizoen, maar vanwege de corona-maatregelen is de productie van het zevende seizoen gestopt.

- F is for Family (Netflix)
De animatieserie voor volwassenen is vernieuwd met een allerlaatste vijfde seizoen.

- Filthy Rich (US) (FOX)
De dramaserie over een familie die een religieus netwerk bestieren had wat goddelijke hulp kunnen gebruiken. Het is gecanceld nadat er slechts vijf afleveringen waren uitgezonden. FOX heeft wel aangeven dat het gehele eerste seizoen uitgezonden zal gaan worden.

- GLOW (Netflix)
De worsteldames kwamen te dicht bij elkaar. De corona-maatregelen zat ook de sport dramedy, gebaseerd op echte gebeurtenissen, dwars. Het eerder aangekondigde vierde seizoen gaat er niet komen.

- Grace and Frankie (Netflix)
Het einde van de Jane Fonda en Lily Tomlin-serie is in zicht. De komedieserie zal eindigen met een zevende seizoen.

- I'm Sorry (TruTV)
De komedieserie zou nog een derde seizoen gaan krijgen. Maar vanwege de corona-maatregelen is ook deze serie gecanceld.

- Judge Judy (syndicated)
Het 25ste seizoen zal de allerlaatste gaan worden voor rechter Judy Sheindlin, maar niet getreurd ze komt terug met een nieuwe serie Judy Justice.

- Keeping Up with the Kardashians (E!)
Je hoeft niet langer bij te blijven. Het langlopende realityprogramma zal gaan eindigen met een twintigste seizoen.

- L.A.'s Finest (Spectrum)
Spectrum heeft de misdaadserie met Gabrielle Union en Jessica Alba na twee seizoenen gecanceld.

- Last Man Standing (FOX)
De komedieserie met Tim Allen was eerst te zien bij ABC. Vanaf het zevende seizoen was de serie te zien bij FOX. Het negende seizoen zal de allerlaatste worden.

- Lost in Space (2018) (Netflix)
De streamingdienst heeft de sciencefiction-remake vernieuwd met een allerlaatste derde seizoen.

- Lucifer (Netflix)
De koning van de hel heeft een klein engeltje op zijn schouder die ervoor zorgt dat de serie steeds weer opnieuw leven ingeblazen wordt. Maar zoals het er nu uitziet zal het laatste seizoen ook echt de allerlaatste gaan worden.

- neXt (2020) (FOX)
Er komt geen volgende van de FOX sciencefictionserie. De serie die in de zomer te zien had moeten zijn werd uitgesteld tot de herfst, vanwege de pandemie. Het kreeg te weinig kijkers en werd al gecanceld na drie afleveringen. De resterende afleveringen zullen wel worden uitgezonden.

- On Becoming A God In Central Florida (Showtime)
De dramedy was vernieuwd met een tweede seizoen, maar vanwege de COVID-19 pandemie is de serie alsnog gecanceld.

- Ozark (Netflix)
Het witwassen van geld kan overal, en de familie Byrde weten daar alles van. Maar met het vierde seizoen komt er wel einde aan de serie en hopelijk ook de problemen van de Byrde’s.

- Shameless (US) (Showtime)
De dramedy die zich focust op het leven van de familie Gallagher is al vanaf 2011 te zien. Het verhaal zal nog een elfde en allerlaatste seizoen krijgen om de zaken mooi af te ronden.

- The Society (Netflix)
Het tweede seizoen was al besteld, maar net als met meer series in deze lijst zat COVID-19 in de weg. Het eerste seizoen is ook meteen het allerlaatste van de sciencefictionserie.

- The Spanish Princess (Starz)
De historische dramaserie zal een natuurlijk einde krijgen in het tweede seizoen.

- Stumptown (ABC)
Ook deze misdaadserie is slachtoffer geworden van de corona-maatregelen. Het tweede seizoen was besteld door de Alfabet-zender maar dat hebben ze later teruggedraaid.

- Supergirl (The CW)
Kara van Krypton hangt haar cape op na zes seizoenen van vliegen, superheld zijn en drama.

- The Third Day (HBO)
De gelimiteerde serie van HBO blijft gelimiteerd en eindigt na zes afleveringen en een special.

- Tosh.0 (Comedy Central)
De serie was door de kabelzender vernieuwd tot 2024, maar later werd besloten om af te wijken van het pad en geen live-action komedieseries meer te maken. Het twaalfde seizoen zal dus de allerlaatste zijn.

- Wife Swap (2019) (Paramount)
Het realityprogramma was eerst te zien bij ABC. Die cancelde het programma en Paramount besloot om nieuw leven te blazen in de serie waarbij twee vrouwen van plaats ruilen. Na twee seizoenen is het definitief over.

* Uiteraard kan het zijn dat we iets gemist hebben. Geef dat dan door in de reacties hieronder. Let op het gaat wel om series die van september 2020 tot en met augustus 2021 zijn of worden uitgezonden en die we niet gaan terugzien in 2021-2022 (september 2021 – augustus 2022).
Leuk?
9
0
Bekijk stemmen

Reacties (5)

avatar_Megafluffy86
06 nov 2020 11:13 -
Mooi overzicht, wel wat foutjes in de tekst. Better Call Saul: De meningen zijn nog steeds verdeeld over deze prequel, maar één ding is wel zeker: dat het zesde seizoen het laatste zal gaan worden. Filthy Rich: Dramaserie ipv dramserie. Judge Judy Rechter ipv rechte. Next: Resterende afleveringen ipv aflevering. Ozark: witwassen (crimineel geld) ipv wit wassen (de witte was) 😉
Reageer
avatar_Roeman
06 nov 2020 11:25
Dat heb je als je niet nakijkt. Suf, ben het vergeten. Maar ik heb alles gecorrigeerd. Dank je wel voor je oplettendheid.
Reageer
avatar_razorlord
06 nov 2020 11:42 -
niet :) bij better caul saul staat nog steeds een foutje

"maar één ding is wel zeker: het zesde seizoen zal gaan worden."

plrrt.. :)
Reageer
avatar_Roeman
06 nov 2020 13:11
Nu wel ;-)
Reageer
avatar_Linda60
08 nov 2020 17:06 -
Mis supernatural in het lijstje 😢
Reageer

Laatste nieuws

Emma Thompson speelt in Years and Years een controversiële politica en is nu nog terug te kijken via NPO Plus.
Gisteren, 13:00
De streamingservice CBS All Access zal vanaf begin maart verdergaan onder de naam Paramount+.
Gisteren, 12:00
De geplande Arrowverse crossover tussen onder andere Batwoman en Superman & Lois gaat niet door. De laatste krijgt wel een speciale première, waardoor The Flash (2014) een week later begint.
Gisteren, 10:56
Alle afleveringen van de Amerikaanse komedieserie The Muppet Show zullen eind volgende maand verschijnen bij Disney+.
Gisteren, 10:00
1
Nog iets langer dan een maand, dan zullen de laatste zes afleveringen van het tiende seizoen van The Walking Dead worden uitgezonden. FOX brengt nu een trailer uit.
Gisteren, 09:00
1
Het derde seizoen van de superheldenserie Titans (2018) krijgt een nieuwe politiecommissaris.
vrijdag, 15:00