Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Juli 2020: MijnSerie in 500 woorden

We mogen weer met vakantie, maar wel onder strikte voorwaarden, en nog niet overal. Maar we trokken er weer massaal op uit. Gezellig zou je denken, of toch niet helemaal?

Want als je uit één huishouden/gezin kwam mocht je weer lekker uiteten. In een groter gezelschap werd het weer lastig omdat er dan minimaal 1,5 meter tussen moest zitten. En ik kan je uit eigen ervaring vertellen dat dat niet echt gezellig is. Ook moeten we nu in Amsterdam en Rotterdam mondkapjes dragen. Al is het niet overal, de chaos is dus compleet. Zo ook in serieland.

Want de ene zender meldt dat er nog geen sprake kan zijn van het in productie gaan van series. Terwijl het andere netwerk net heeft aangekondigd toch weer te gaan beginnen met draaien. Wanneer dus welke serie gaat beginnen is nog onduidelijker, want niets is zeker. In Amerika slaat het virus hard toe en sommige productiemaatschappijen hebben daardoor mensen moeten ontslaan. Ook werden er mensen voor onbepaalde tijd met vakantie gestuurd.Ook de prijsuitreiking van de BAFTA Television Awards was heel sober van opzet, zonder publiek en bijna alles virtueel. Zo ook de nominaties van de Emmy’s, alles werd virtueel gedaan. En niemand die weet hoe lang dit nog gaat duren. De één fluistert misschien wel nog drie jaar, de andere is iets hoopvoller en denkt volgend jaar zomer. En ik vraag me af of we straks goed kunnen zien of mensen met vakantie zijn geweest in een land waar een mondkapje verplicht is?

En gaan we straks series zien waarin acteurs m/v een mondkapje dragen en elke keer als ze ergens zijn hun handen desinfecteren? Voor de productie van start gaat moeten alle cast en crew leden getest zijn. En anders moeten ze eerst twee weken in quarantaine. Mijn vraag is vooral hoe zien series er straks uit. Geen knuffel of dikke handdruk meer. Zoenen is al helemaal uit den boze, laat staan met elkaar in bed kruipen.Hoe moet het dan met realityprogramma’s, zal daar al een oplossing voor zijn bedacht of stellen ze het uit? Allemaal vragen waar (nog) geen antwoorden op is en misschien komt dat antwoord voorlopig ook nog niet. Voor nu kunnen we nog even voort met series kijken. Er komt nog genoeg nieuws uit. En vele van ons hebben ook een waslijst om in te halen. Ik hoop dat er in de aankomende maanden meer bekend gaat worden.

Nu al komt er mondjesmaat nieuws binnen over series die weer in productie gaan of juist uitgesteld worden. Maar het echte goede nieuws lijkt voorlopig nog ver weg. De seriefan zal het moeten doen met het wegwerken van achterstanden of series gaan kijken die je eigenlijk niet zou gaan kijken als alles bij het oude was. Opnieuw iets gaan kijken is ook nog optie in deze tijd. Want vele netwerken en streamingdiensten kopen oudere series aan om die opnieuw te gaan uitzenden. We hoeven ons gelukkig (nog) niet te vervelen.

Met vriendelijke zomergroet,
Stay safe,
Mandy
Leuk?
6
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Inter
01 aug 2020 16:32 -
Geweldig geschreven weer Mandy. Ben benieuwd hoe het allemaal gaat lopen, hopelijk wordt alles weer snel normaal.
Reageer
avatar_Roeman
01 aug 2020 16:56
Dank je wel voor je mooie compliment.
Reageer
avatar_E71
01 aug 2020 20:46
Ik hoop het ook want ik trek het steeds minder.
Reageer
avatar_E71
01 aug 2020 20:44 - 02 aug 2020 19:44
Het is gewoon een grote teringzooi!
Reageer

Laatste nieuws

Begin oktober zullen alle vijf seizoenen van de Amerikaanse dramaserie The Fosters (2013) te zien zijn bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Gisteren, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
vrijdag, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
vrijdag, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
vrijdag, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
vrijdag, 12:00
1