Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
De Onbekende Seriekijker: Caro73

De Onbekende Seriekijker: Caro73

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.
Wij hebben dan ook aan De Onbekende Seriekijker gevraagd waar zij het liefst naar kijkt en waarom. De 74ste Onbekende Seriekijker is Carola Stevens (45)

Carola Stevens


Aantal serie-uren per week: Dat hangt er vanaf, de ene week iets meer dan de andere maar gemiddeld ongeveer tussen de tien en vijftien uur.
Allereerste serie ooit gezien: Volgens mij was dat The A-Team, Hannibal met zijn sigaar, gekke Murdoch waar ik altijd om moest lachen, B.A. die niet in het vliegtuig durfde en verdoofd moest worden en natuurlijk Face waar ik stiekem een beetje verliefd op was.
Beste serie ooit: Ik ben helemaal gek van The Vampire Diaries, dat genre spreekt me wel erg aan. veel uiteen lopende karakters.
Beste serie op dit moment*: Ik vind The Good Doctor wel erg goed, ik ben normaal niet zo van de ziekenhuisseries maar deze wel, zeer goed acteerwerk en mooi verhaal.
Serie die op de planning staat: Ik ben een tijd geleden met Breaking Bad begonnen en zit in het tweede seizoen, die wil ik echt nog een keer af kijken maar steeds komt er een andere serie tussen, toch eens de tijd voor nemen.



Carola Stevens, haar gebruikersnaam is Caro73, 1 maand lid van MijnSerie.nl: “Ik ben Carola Stevens. Jammer genoeg arbeidsongeschikt in verband met spiersystrofie. Ik ben 19 augustus jongstleden 45 jaar geworden. Ik ben al zo lang ik me kan herinneren seriefan. Mijn serienaam is Caro73.”



Als je een persoonlijke top 5 moet samenstellen van de beste series die je ooit hebt gezien, hoe ziet deze top 5 er dan uit?: “1. The Vampire Diaries, 2. The Good Doctor, 3. Bates Motel, 4. Once Upon a Time, 5. NCIS.” Welke series volg je op dit moment*?: “Van de oude series ben ik Bones, Castle en The Mentalist weer aan het kijken omdat ik dacht dat ik hier niet alle afleveringen van had gezien. Andere series zijn; Hawaii Five-0, The Gifted, Legion, en nog veel meer.”



Ben je wel eens verslaafd geweest aan een serie? Hoe kwam dat en hoe ging je daar mee
om?:
”Nee niet echt, tuurlijk wil je zo veel mogelijk zien in een korte tijd, maar echt verslaafd niet nee.” Wat betekenen series voor je? Is het een soort van ontspanning of iets anders?: “Ik vind het een soort ontspanning, soms ook herkenning en fantaseren.”




Jason Momoa uit Frontier (2016)
Er zijn tal van genres in serieland. Welk genre heeft jou voorkeur, en waarom?: “Toch wel fantasy: vampiers, weerwolven, heksen, demonen en zo, heerlijk om te kijken, spannend, romantisch en mooi gemaakt.” Naast genres zijn er ook landen waar series vandaan komen. Kijk jij liever naar Amerikaanse, Scandinavische of Britse series? Of heb je geen voorkeur?: “Nee niet echt, al vind ik wel dat de Scandinavische series steeds beter worden en vaker wat realistischer zijn dan de Amerikaanse series.” Heb je een favoriete acteur en/of actrice? Waarom?: “Ja Jason Momoa, hij is misschien niet de allerbeste acteur maar zo ontzettend sexy en leuk om naar te kijken.”



Wil je voor ons beschrijven hoe je serie kijkt? Waar ben je en hoe zit je er bij (en met wie)?: “Ik kijk het liefst thuis op de bank, mijn vampierseries alleen lekker rustig, zonder commentaar van mijn vriend. Die houdt daar niet van. En actieseries lekker samen met mijn vriend.” Wacht je tot de afleveringen van jouw serie uitgezonden worden op de Nederlandse televisie of stream je? Of beide? En heb je een account op Netflix/Videoland/Amazon of nog een andere betaalzender of streamingdienst?: “Ik heb een account op Netflix, en op Videoland gehad. maar die ga ik misschien weer nemen. En gewoon via de Nederlandse televisie zenders.”



Welk cijfer zou jij jezelf geven op het gebied van seriefanaat? (op schaal van 1 tot 10!) En waarom en hoe past MijnSerie daarin?: “Ik denk wel een 8. Als ik een serie kijk wil ik ook alle afleveringen zien en op volgorde. MijnSerie past daarin omdat ik alles bij kan houden en veel nieuwe informatie vindt . Het is een super site.”

Carola Stevens (Caro73) is niet langer De Onbekende Seriekijker. We weten nu waar zij graag naar kijkt en ook waar. Op 18 oktober 2018 komt er een andere seriefan aan bod.

Voor nu, met hartelijk dank aan Carola, tot de volgende keer.

Met vriendelijke bekende seriegroet,

Mandy

NOTE: Interviewdatum: 5 september 2018

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten