Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Uit het leven van een bingewatcher: Oesters en parels

Al die koekjes die ons koekiemonster genaamd internet opeet, brengen ons ook iets! Schitterende pareltjes van series, in mijn geval.

Na wat social media-relletjes en natuurlijk de nieuwe en nogal strenge privacywetgeving, worden we langzaamaan allemaal zo gesloten als een oester. Alles moet beter worden beveiligd en beschermd, gegevens delen of uitwisselen is beslist niet meer vanzelfsprekend, en overal moet over na worden gedacht. Je hele mailbox staat vol met berichten van allerlei bedrijven die je laten weten hoe begaan ze zijn met jouw privacy. Het is ergens wel een goede zaak allemaal, alhoewel we nu misschien ook wel een beetje doorschieten met z’n allen. Want al die koekjes die ons koekiemonster genaamd Internet opeet, brengen ons ook iets!

Schitterende pareltjes van series, in mijn geval. Soms inderdaad nieuw, soms al wat ouder maar voor mij nog onontdekt. Via het volgen van bepaalde zenders en series, ontdekte ik bijvoorbeeld tv-zender FOX die ik gelijk aan mijn favorietenlijstje heb toegevoegd. Bij FOX kwam ik in aanraking met de geweldige ziekenhuisserie The Resident. En als je op een bekende grote Nederlandse webshop bijvoorbeeld een douchekop aan het bestellen bent, kan het zomaar zijn dat ze aan je vragen of de briljante serie The Bold Type ‘ook niet iets voor u is?’ The Bold Type is een kruising tussen de serie Sex and the City en de film The devil wears Prada. Enorm vermakelijk, seizoen 1 heb ik er in één regenachtige dag doorheen gejaagd (jaja, toen waren er nog regenachtige dagen). Ook is recent nog het superleuke en al een tijdje lopende Girlfriend’s Guide to Divorce op mijn pad gekomen, ik weet niet eens meer hoe maar ik ben er blij mee…

Harold Finch zei het de hele tijd in de steengoeie serie Person of Interest: I’m a very private person. Maar laten we opletten dat we niet al te gesloten worden: open en eerlijk zijn – online en offline – kan je hele mooie en onverwachtse dingen brengen. En nee, niet elke oester bevat een parel, maar de keren dat je er wél eentje vindt zijn de moeite waard!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Voor het derde seizoen van You voegen een NCIS: New Orleans-actrice en een The Last Ship-acteur zich bij de cast van de Amerikaanse dramaserie.
Vandaag, 16:00
Het is geen paranoia als de dreiging echt is. Dat is de tagline van de nieuwe sciencefictionserie van FOX die in november in Nederland van start zal gaan.
Vandaag, 15:00
Sky TV heeft de exacte premièredatum van het tweede seizoen van A discovery of Witches bekend gemaakt, het nieuwe seizoen verschijnt begin januari.
Vandaag, 14:00
Het vierde seizoen van The Resident, dat nog geen startdatum heeft, krijgt er een castlid bij. Conrad Ricamora zal Dr. Jake Wong gaan spelen.
Vandaag, 13:00
1
Ben jij ook hopeloos toegewijd aan Grease? We kunnen nu melden dat de eerder aangekondigde spin-off Grease: Rydell High een nieuwe naam heeft en gaat verhuizen.
Vandaag, 12:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Vandaag, 11:00