Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Showtime, seizoen 3 - aflevering 2

Showtime, seizoen 3 - aflevering 2

"It's Showtime everybody. Showtime"
Westworld

Op zondag 22 april 2018 gaat het tweede seizoen van Westworld van start bij HBO. De serie gebaseerd op de gelijknamige film van Michael Crichton uit 1973. De serie is overladen met goede kritieken en nominaties waarvan er enkele zijn verzilverd. De serie waarin een futuristisch themapark bemand wordt door robots uiteindelijk ten onder gaat door de kunstmatige intelligentie geeft stof tot nadenken.

Het verhaal is prachtig in elkaar gezet en ook de geweldige cast maakt een zeer goede indruk. De muziek en prachtige beelden maken het plaatje compleet. Westworld is een topserie die gezien mag worden. In het tweede seizoen zullen we meer van het park te zien gaan krijgen en zullen we hopelijk ook meer te weten komen over de achtergrond van The Man in Black (Ed Harris).

Toch zijn er wel wat haken en ogen aan Westworld, het tempo bijvoorbeeld waarin het verhaal van de robots gastheren en vrouwen, de makers en gasten wordt verteld. Het zou echt wel wat vlotter kunnen. Maar ik hoop ook wel weer in het eerste seizoen verrast te worden. De verrassing van het tweede seizoen was compleet en ik vraag mij af of ze zoiets weer kunnen doen in het tweede seizoen.

Al wordt het wel lastiger naarmate de kijker meer leert kennen over de karakters. Westworld staat in ieder geval hoog in op mijn te-kijken-lijst. Het tweede seizoen van Westworld zal ook te zien zijn bij Ziggo Movies & Series XL.

Dit was de radiocolumn. Richard en ik hebben het ook nog over het serienieuws gehad. Wat we nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.



Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

Showtime heeft nu ook een eigen Facebook pagina; kijk op de pagina Showtime! Voor èn door TV serie fans

De plaat van de week is Oh Wonder - All We Do.

Tot volgende week bij Roulette FM en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten