Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Showtime, seizoen 3 - aflevering 1

"It's Showtime everybody. Showtime"

Broken (2017)

Nog voor er ook maar één aflevering was uitgezonden van de BBC One dramaserie Broken (2017), was een veel gehoorde zin op het internet “Please don’t die Mr. Bean.” En daarmee werd gerefereerd naar de hoofdrolspeler Sean Bean die in bijna elke serie waarin hij speelt het loodje legt. Gelukkig kan ik melden dat in de serie Broken (2017) Sean Bean een fantastische rol speelt waarbij hij (nog) niet is overleden.

Bean is dan ook terecht genomineerd voor de Britse televisieprijs BAFTA. In Broken (2017) speelt Bean de rol van Father Michael. Michael is niet zoals je verwacht dat een priester zou moeten zijn. Hij buigt de regels van God en de katholieke kerk zodat ze beter in het straatje van zijn gemeenschap passen.

Dat levert hem een hoop waardering op, maar ook een hele hoop ellende. Maar ik denk dat ik op het einde van de prachtige zesdelige Britse serie kan zeggen dat Father Michael meer goed dan slecht heeft gedaan en bij de gemeenschap en kijker een hoop krediet heeft opgebouwd. Al ging dat opbouwen niet bepaald zonder slag of stoot.

De actie en vuurwerk komt van de acteurs die meer dan uitstekend zijn gecast voor dit ingetogen en toch extroverte verhaal. Keuzes die worden gemaakt, het beroemde actie en reactie maken van de dramaserie een feest om naar te kijken. Helaas is er op dit moment nog steeds niet bekend gemaakt of er een tweede seizoen gaat komen, wat de serie zeker wel verdient.

Dit was de radiocolumn. Richard en ik hebben het ook nog gehad over de top drie van maart. Wat we nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

Showtime heeft nu ook een eigen Facebook pagina; kijk op de pagina Showtime! Voor èn door TV serie fans

De plaat van de week is The Cure – A Forest

Tot volgende week bij Roulette FM en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

De nieuwe Netflix-serie Away, met Hilary Swank gaar begin september in première op Netflix. De streamingdienst heeft de eerste beelden vrijgegeven.
Vandaag, 15:00
Free Will is in productie bij FOX. De serie is geschreven door Kirk A. Moore (13 Reasons Why).
Vandaag, 14:00
The CW heeft DC's Stargirl vernieuwd met een tweede seizoen. De serie verplaats van DC Universe naar The CW en wordt een original serie bij het netwerk.
Vandaag, 13:00
2
Netflix heeft de Britse historische avonturenserie The Last Kingdom vernieuwd met een vijfde seizoen, het vierde seizoen is in de Benelux nog niet te zien bij Netflix.
Vandaag, 12:00
Netflix heeft de populaire Amerikaanse komedie serie Dead To Me vernieuwd met een derde seizoen en Liz Feldman tekent een contract voor de toekomst.
Vandaag, 10:00
Actrice Lesley Manville (Love Life (2020)) neemt het stokje over van Helena Bonham Carter (Love, Nina) voor het vijfde en laatste seizoen van The Crown.
Gisteren, 11:00