Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Showtime, seizoen 3 - aflevering 1

"It's Showtime everybody. Showtime"

Broken (2017)

Nog voor er ook maar één aflevering was uitgezonden van de BBC One dramaserie Broken (2017), was een veel gehoorde zin op het internet “Please don’t die Mr. Bean.” En daarmee werd gerefereerd naar de hoofdrolspeler Sean Bean die in bijna elke serie waarin hij speelt het loodje legt. Gelukkig kan ik melden dat in de serie Broken (2017) Sean Bean een fantastische rol speelt waarbij hij (nog) niet is overleden.

Bean is dan ook terecht genomineerd voor de Britse televisieprijs BAFTA. In Broken (2017) speelt Bean de rol van Father Michael. Michael is niet zoals je verwacht dat een priester zou moeten zijn. Hij buigt de regels van God en de katholieke kerk zodat ze beter in het straatje van zijn gemeenschap passen.

Dat levert hem een hoop waardering op, maar ook een hele hoop ellende. Maar ik denk dat ik op het einde van de prachtige zesdelige Britse serie kan zeggen dat Father Michael meer goed dan slecht heeft gedaan en bij de gemeenschap en kijker een hoop krediet heeft opgebouwd. Al ging dat opbouwen niet bepaald zonder slag of stoot.

De actie en vuurwerk komt van de acteurs die meer dan uitstekend zijn gecast voor dit ingetogen en toch extroverte verhaal. Keuzes die worden gemaakt, het beroemde actie en reactie maken van de dramaserie een feest om naar te kijken. Helaas is er op dit moment nog steeds niet bekend gemaakt of er een tweede seizoen gaat komen, wat de serie zeker wel verdient.

Dit was de radiocolumn. Richard en ik hebben het ook nog gehad over de top drie van maart. Wat we nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

Showtime heeft nu ook een eigen Facebook pagina; kijk op de pagina Showtime! Voor èn door TV serie fans

De plaat van de week is The Cure – A Forest

Tot volgende week bij Roulette FM en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Chicago Fire is een Amerikaanse actie dramaserie van de zender NBC. De serie loopt al sinds 2012 en op 8 januari 2020 gaat het tweede deel van het achtste seizoen van start.
zaterdag, 12:00
The Pier is een Spaanse romantische thrillerserie van de zender Movistar+. De serie ging in première in januari 2019.
zaterdag, 11:00
Dracula (2020) is een nieuwe Britse horrorserie van de zender BBC One en Netflix. De serie bestaat uit drie afleveringen en gaat in januari 2020 in première.
zaterdag, 10:00
The Sinner is een Amerikaanse anthologieserie van de zender USA Network. De serie ging in première in augustus 2017.
zaterdag, 09:00
In januari start het driedelige finaleseizoen van de politieserie Smeris bij BNNVARA op NPO 3.
vrijdag, 14:00
The Marvelous Mrs. Maisel kan rekenen op een vierde seizoen bij Amazon Prime Video. Dat is gisteren bekend gemaakt.
vrijdag, 12:00