Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Showtime, seizoen 2 - aflevering 36

Showtime, seizoen 2 - aflevering 36

"It's Showtime everybody. Showtime"

Chosen

Stel je voor, je zet in de vroege ochtend een stap buiten je voordeur en breekt met je slaperige hoofd bijna je nek over een houten kistje. Als je het kistje opent omdat je nieuwsgierig bent wat erin zit tref je een pistool, een foto van een persoon en een opdracht om deze persoon binnen 72 uur te vermoorden. Je denkt nu misschien, ik zou er niet op in gaan. Het doosje weg gooien bijvoorbeeld. Ik kan je één ding verklappen, zo makkelijk kom je er niet vanaf.

Toen ik las waar Chosen over ging moest ik direct aan de film ‘The Box” met Cameron Diaz denken. Het concept van deze film lijkt op het concept van Chosen. Waar de makers van The Box totaal de verkeerde kant op gingen gaan de makers van Chosen de juiste kant op. Het tempo van de serie is hoog, de ene spannende actiescène is nog niet voorbij of een je krijgt alweer een nieuwe voorgeschoteld. De acteurs halen allemaal een dikke voldoende, maar Chad Michael Murray steekt er met kop en schouders bovenuit.

Verwacht alleen geen diepgang in deze serie. Je komt namelijk niet heel erg veel te weten over de hoofdrolspelers. Dit komt mede omdat Chosen uit 3 seizoenen bestaat, waarvan elk seizoen slechts 6 afleveringen bevat. Tevens duren de afleveringen maar 20 minuten. Je kijkt hem dus weg binnen no time. Wil je spanning, actie en verrassende wendingen? Kijk dan Chosen, het is een schot in de roos!

Dit was de radiocolumn van Peter. Peter en ik hebben onze Top of Flop uit 2017 besproken. Wat we nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.



Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

Showtime heeft nu ook een eigen Facebook pagina; kijk op de pagina Showtime! Voor èn door TV serie fans

De plaat van de week is Robert Palmer - Addicted to Love

Tot volgende week bij Roulette FM en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten