Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Showtime, seizoen 2 - aflevering 34

"It's Showtime everybody. Showtime"

The Sinner

De USA Network dramaserie is de zoveelste serie die in 2017 gebaseerd was op een boek. En de thriller was geen whodonit maar een whydunit. De dader, een jonge moeder, steekt op klaarlichte dag een jonge man neer op het strand. Het wie weten we dus, maar het is nu de vraag waarom ze dat deed.

Jessica Biel is in deze goede serie op dreef, maar ik heb beter van haar gezien. Bill Pullman is de detective die graag wil weten waarom, een man met een verleden en vreemd heden. Maar beide acteurs tillen de serie wel naar een grotere hoogte. Het script wankelt hier en daar af en toe, maar gelukkig blijft het plot overeind.

Het is na de eerste twee afleveringen eigenlijk geen verrassing hoe de vork in de steel zit. Extra bijzonder is het dus dat je als kijker in de laatste twee afleveringen de waarheid te zien krijgt en dat je er achter komt dat je deels goed zat, maar dat je ook enorm op het verkeerde been bent gezet. De serie is in mij ogen zeker niet de beste nieuwkomer van 2017, maar komt toch zeker terecht in mijn top 10.

Dat komt omdat sommige acteurs een beetje tegenvielen en zoals gezegd ook hier en daar het script wat wankelt, niet alle afleveringen zijn even boeiend in mijn ogen. The Sinner is een zeer goed tussendoortje die de serieliefhebber eigenlijk niet mag overslaan. De muziek, regie en de beelden zijn meer dan uitstekend. The Sinner een serie om op je wensenlijstje te zetten.

Dit was de radiocolumn, Peter en ik hebben het onder andere nog gehad over de Top 3 van december 2017, nieuws over Fargo, Prison Break, Game of Thrones en The X Files en nog meer tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

Showtime heeft nu ook een eigen Facebook pagina; kijk op de pagina Showtime! Voor èn door TV serie fans

De plaat van de week is Dead or Alive - You Spin Me Around

Tot volgende week bij Roulette FM en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst