Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
4
Bekijk stemmen

Serie van het jaar 2017: meest teleurstellende serie

Deze column dient ter ondersteuning voor de categorie Meest teleurstellende serie van 2017. Vanaf maandag 8 januari t/m maandag 5 februari kan jij stemmen op jouw favoriete serie in dit genre, en vele andere.

Wat waren de beste en slechtste series van 2017.

Over elk nominatielijstje kan je gaan discussiëren maar het lijstje dat de meeste discussies uitlokt is meestal het lijstje van de meest teleurstellende series van het jaar. Dankzij de andere medewerkers van MijnSerie hebben we dit jaar toch tien genomineerden gevonden die niet alleen uit de schrijvershoed van de schrijver van deze column getoverd moest worden want wanneer is een serie nu teleurstellend?

Sommige series begin je te bekijken omdat de inhoud er interessant uitziet of omdat een bepaalde acteur of actrice meespeelt. Andere reeksen interesseren je geen moer, dus die laat je gewoon links liggen. Smaken verschillen nu eenmaal en wat voor de één een top reeks is, is voor een ander echte bagger. Wat dan opvalt is dat er in een lijstje als dit vooral populaire actiereeksen opduiken en zelden of nooit minder bekende series.

Nog een belangrijke noodzaak om zeker in dit lijstje terecht te komen, is veel prijzen winnen. Zeker als een mens zich afvraagt wat er nu speciaal is aan een bepaalde reeks dat die op prijsuitreikingen de ene award na de andere binnenhaalt. Terwijl een hele meute kennissen na amper twee, drie afleveringen al afhaakte.

Niet tevreden over het lijstje? Geen probleem je kan nog altijd een wild card gebruiken om je meest teleurstellende serie in de lijst te gooien.

Fear The Walking Dead
Marvel's Iron Fist
Prison Break
Gotham
Suits
Marvel's The Defenders
24: Legacy
Big Little Lies
Marvel's The Inhumans
The Walking Dead
Leuk?
4
4
Bekijk stemmen

Reacties (14)

avatar_Karzal
03 jan 2018 14:49 -
Toch echt wel The Walking Dead of Inhumans. Gotham was gewoon erg goed en Fear the Walking Dead was redelijk. The Defenders was ook prima, net zoals Iron Fist. Ze hadden alleen iemand anders moeten casten als Danny Rand, maar beide series hadden genoeg 'redeeming factors'.
Reageer
avatar_Timmetje
03 jan 2018 15:42
Mee eens dat ze iemand anders hadden moeten casten voor de rol van Danny Rand. In The Defenders zorgen de andere acteurs er in mijn mening voor dat die prima te kijken was. Alleen Iron Fist vond ik toch wel een tegenvaller. Bij 24: Legacy vond ik de hoofdrol ook niet goed gecast. Voor mij gaat het tussen deze twee series.
Reageer
avatar_RLS90
03 jan 2018 15:51 -
Prison Break, by far. De serie was gewoon niet te herkennen t.o.v. de eerste 4 seizoenen. vreselijk slecht, over de top, voorspelbaar.
Reageer
avatar_crix
03 jan 2018 16:22 -
Iron fist en the walkink dead
Reageer
avatar_tweemaalh
03 jan 2018 17:33 -
Voor mij The Walking Dead. Slecht vind ik het niet, maar het is gewoon niet meer het niveau van de eerste paar seizoenen.
Reageer
avatar_GoonerJenny
03 jan 2018 19:02 -
Waar ik vorig jaar uitkeek naar Heroes Reborn en OMG wat slecht. Was het dit seizoen Prison Break. Wat slecht ook! Fear the walking dead is na drie seizoenen wat beter geworden, maar sommige acteurs spelen gewoon nog even slecht.
Reageer
avatar_eentje
03 jan 2018 20:34 -
Marvel runaways is echt slecht. Vond iron fist en inhumans nog wel gaan. Al had ik bij laatste voornamelijk moeite met het hoofd van maximus suots gotham kuost beter dan eerdere jareb vind ik
Reageer
avatar_renzoroy
03 jan 2018 20:38 -
24 legacy was echt mega crap. walking dead en gotham zijn onwijs achteruit gegaan, maar wat doet Big Little Lies in deze categorie?? Dat wordt juist als 1 van de beste nieuwe series van 2017 beschouwd en dat is het ook.
Reageer
avatar_KoNijn
04 jan 2018 10:54 -
voor mij : Marvel's The Inhumans....
Reageer
avatar_Birigitis
04 jan 2018 11:33 -
YES je hebt Suits genomineerd. Ik vind dat die serie veel te positieve recensies krijgt altijd. Van mij mocht ie twee seizoenen geleden al gecanceld worden. Maar misschien ga ik toch op Prison Break stemmen want dat was vroeger mijn eerste lievelingsserie en dat hebben ze met dat laatste seizoen toch echt wel verpest.. :(
Reageer
avatar_rghscharenborg
04 jan 2018 18:45 -
Ik kan me voorstellen dat er een serie als The Walking Dead tussenstaat, valt tegen de laatste tijd. Toch een pareltje als Suits hoort er natuurlijk niet bij en Big Little Lies was ook weer een juweeltje uit de HBO stal, dus ik hou het maar op vergissingen van jullie kant :-) En al die superheldenseries dat is geen wonder dat je daardoor teleurgesteld raakt, je wordt ermee doodgegooid. Ik mis Blind Spot in dit lijstje, in seizoen 3 geven ze wel een hele absurde wending aan het verhaal. Tsja 24 zonder Jack Bauer is vragen om moeilijkheden en Prison Break was eigenlijk wel vermakelijk... na seizoen 1 was alles van deze serie teleurstellend en dan vindt ik het laatste seizoen nog eigenlijk het minst teleurstellend... Oh ja Oztark.. die opgeblazen vergelijking met Breaking Bad. Aardige serie dat Oztark, maar niet meer en niet minder.. was niet echt de hype waard...
Reageer
avatar_Pllawkwardouat
06 jan 2018 10:15 -
Suits
Reageer
avatar_Roeman
06 jan 2018 14:07 -
Moeilijke keus, Misschien Suits, Fear The Walking Dead of toch 24: Legacy? Eigenlijk nog geen idee op dit moment.
Reageer
avatar_pako6
28 feb 2018 03:26 -
Begrijp niet dat Gotham hier tussen staat, erg goede serie. Te weinig hiervan gezien om oordeel te kunnen geven.
Reageer

Laatste nieuws

Amy Adams (Sharp Objects) en Adam McKay (Succession) werken samen aan een nieuwe serie, genaamd Kings Of America, voor Netflix.
Gisteren, 14:02
AMC wilt de roman Sorcerers van Maurice Broaddus en Otis Whitaker bewerken tot een serie. De rechten liggen al bij het netwerk.
Gisteren, 13:00
Sony Pictures Television werkt aan een sequel, met een deel van de originele cast, van de Amerikaanse komedieserie Who's the Boss uit 1984.
Gisteren, 12:00
CBS All Access heeft de plannen voor de premières van de nieuwe series The Stand, The Man Who Fell To Earth, The Harper House en Guilty Party bekend gemaakt.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
dinsdag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
dinsdag, 14:08