Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Showtime, seizoen 2 - aflevering 21

"It's Showtime everybody. Showtime"

Shooter

Shooter is een serie die heel veel tegenslag heeft gekend. Het eerste seizoen is een aantal keren uitgesteld en het tweede seizoen werd gekenmerkt door de gecompliceerde beenbreuk van hoofdrolspeler Ryan Phillippe. Het tweede seizoen kreeg dus maar acht afleveringen want de laatste twee konden niet worden opgenomen vanwege die beenbreuk.

Aflevering acht eindigde dan ook op 5 september met bijpassende cliffhanger en open einde. De verwachting is dan ook dat er binnenkort een derde seizoen aangekondigd gaat worden door USA Network. Shooter is gebaseerd op het boek van Stephen Hunter, Point of Impact en de gelijknamige film met Mark Wahlberg die trouwens ook dienst doet als producent van de serie.

Shooter is een makkelijk te kijken serie als je van schieten en actie houdt. Soms springt het hier en daar van de hak op de tak maar omdat het verhaaltje niet heel moeilijk is om te volgen zag ik dat niet als probleem. Wat wel hier en daar een probleem was is de logica van de serie.

Opeens gebeuren er dingen en je hebt vaak geen idee waarom. Maar als je de serie gaat kijken en het niet al te serieus neemt moet dat geen probleem zijn. Veel schieten en stoere mannen en te weinig vrouwen in legeruniformen maken dan een hoop goed. Shooter doet uiteindelijk wat het moet doen en dat is vermaken. Of ik naar het derde seizoen ga kijken? Ja, waarschijnlijk wel. Alleen vanwege het feit dat ik graag wil weten hoe het gaat aflopen.

Dit was de radiocolumn, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

Showtime heeft nu ook een eigen Facebook pagina; kijk op de pagina Showtime! Voor èn door TV serie fans

De plaat van de week is Pitbull ft. Christina Aguilera - Feel This Moment

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meer van Mandy Gelling-Potharst