Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Showtime, seizoen 2 - aflevering 11

"It's Showtime everybody. Showtime"

Prison Break

Vanaf het eerste moment dat ik hoorde dat er nieuw leven in Prison Break geblazen zou worden was ik enthousiast en sceptisch tegelijk. Iedereen die de voorgaande seizoenen gezien heeft weet namelijk dat er één hoofdpersonage naar de eeuwige jachtvelden is verhuisd, in de naar wat wij toen dachten allerlaatste aflevering ooit.

Na een vreugdedansje, als groot fan, was mijn eerste gedachte, hoe gaan ze dat verhaaltechnisch oplossen? Nu, na het zien van alle negen afleveringen, ben ik tot de conclusie gekomen dat de verhaallijn hier en daar wel wat rammelt. Ik ga hier nu niet verder op in omdat ik anders teveel prijs ga geven voor mensen die nog bij seizoen één moeten starten.

Alles wat mij zo aansprak in de voorgaande seizoenen zit ook weer in dit seizoen. Geen ellelange dialogen en langdradige scenes, nee gewoon hup actie, verassende wendingen, soms iets wat over de top en de vertrouwde personages die je al hebt kunnen ontmoeten in de vorige seizoenen. De ene heeft een wat grotere rol dan de ander. Eén van mijn favoriete personages T-Bag is niet veel te zien dit seizoen. Jammer, de acteur Robert Knepper zet deze rol namelijk briljant neer.

Fox heeft laatst aangekondigd voorlopig geen plannen te hebben voor nog een seizoen van de populaire gevangenisserie. Wel hebben ze gemeld de deur niet helemaal dicht te gooien maar op een kier te laten. Dat betekent dat de hoop op een terugkeer van deze vermakelijke serie voorlopig niet achter slot en grendel verdwijnt.

Dit was de radiocolumn, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.



Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

Showtime heeft nu ook een eigen Facebook pagina; kijk op de pagina Showtime! Voor èn door TV serie fans

De plaat van de week is Creedence Clearwater Revival - I Put A Spell On You

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy


Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

HereIsTom
HereIsTom 24 juni 2017, 17:11
Moet het laatste seizoen nog zien, dus ben zeer benieuwd.
Loop nog wat achter met de series ;-)
peter1981
peter1981 24 juni 2017, 17:21
Zoals ik in mijn column al zei, het blijft vermakelijk. Dus gewoon lekker op je gemak door kijken, krijg je vast geen spijt van! ;-)
Log in om een reactie achter te laten