Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Showtime, seizoen 2 - aflevering 2

"It's Showtime everybody. Showtime"

Bosch

250 woorden zijn eigenlijk niet genoeg om de serie Bosch te omschrijven, maar ik zal mijn best doen. Het begint al met de geweldige leader, die duidelijk laat horen en zien wat Bosch inhoud. Bosch is eigenlijk een procedurele politieserie, maar omdat de seizoenen kort zijn, vallen de opvul-afleveringen al weg (dat zouden ze bij meer series moeten doen) en wordt er in tien afleveringen per seizoen een verhaal verteld met een geweldig begin, midden en eind.

Het verhaal wordt nergens vervelend en ook de opbouw van de karakters is uitstekend, zeker gezien het feit dat ze maar tien afleveringen de tijd hebben om te vertellen wat ze willen vertellen. Bosch is een serie van Amazon en het is gebaseerd op de boekenreeks van Michael Connely. En vooral geschikt om even lekker vier of vijf afleveringen achter elkaar te kijken.

Harry Bosch is een rustige politieagent die in Los Angeles woont en werkt. Maar soms schiet Harry ook wel eens uit zijn slof en dat levert weer heerlijk kijkvoer op. Met de beelden, regie en muziek is helemaal niets mis en ook de rustige jazzy-achtige manier van vertellen is een lust voor het oog en oor. Waarbij ik even speciaal aandacht wil besteden aan de plek waar Harry slaapt en naar muziek luistert, met zo’n uitzicht heb je geen televisie nodig.

Op 21 april is het derde seizoen van start gegaan bij Amazon en ik zal samen met Roelof het waarschijnlijk in één weekend gaan uitkijken. Bosch is de moeite waard om een weekendje voor thuis bij de buis te blijven.

Dit was de radiocolumn, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.Wil je graag alle muziek beluisteren die wij hebben en gaan draaien in Showtime? Klik hier voor de lijst die Peter elke week zal aanvullen.

De plaat van de week is David Bowie - Starman

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet,

Mandy


Peter en Mandy

©Nimuë Gelling
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Channel 5 en PBS bevestigen dat er een nieuw seizoen van All Creatures Great and Small (2020) , de reboot van de originele serie uit 1978, aankomt.
Vandaag, 15:00
Nog nooit eerder keken er zoveel mensen naar een aflevering van een HBO Original, als naar de finale afleveringen van het eerste seizoen van The Undoing.
Vandaag, 12:00
1
Er zal toch geen nieuw seizoen verschijnen van de Afrikaanse original Queen Sono. De serie werd in april vernieuwd, maar Netflix heeft het besluit nu teruggetrokken.
Vandaag, 09:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op seizoenen 1 -5 van Vikings. We geven twee blu ray’s weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 15:00
December komt eraan en dat is een hele drukke tijd bij MijnSerie. Maar niet alleen bij MijnSerie is het druk. Ook in de supermarkten, tuincentra en meubelzaken kun je over de hoofden lopen.
Gisteren, 14:00
Sinds 2012 houdt MijnSerie elk jaar een serie van het jaar verkiezing. Onze fantastische schrijvers nomineren elk jaar tien series in vijftien categorieën. Maar elk jaar is er altijd wel een categorie waar de stemmer niet tevreden over is.
Gisteren, 14:00