Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Uit het leven van een bingewatcher: #theglamourlife

Uit het leven van een bingewatcher: #theglamourlife

Je hebt nou eenmaal weleens zo’n dag. Jawel, jij ook, ontkennen heeft geen zin. Zelfs al ben je handiger dan Derek en Amelia Shepherd bij elkaar en zo georganiseerd als Sheldon uit The Big Bang Theory: geef het maar toe. Alles gaat mis; de tegenslag zou tranentrekkend zijn voor eventuele kijkers, die je hopelijk niet hebt op zo’n dag. De CV-ketel is kapot, zodat je deze ochtend dus niet even lekker kan ontwaken met warme waterstralen op je nog half slapende snoet. Ietsje minder vrolijk dan anders maar nog immer rotsvast besloten er een leuke dag van te maken, daal je af naar de woonkamer waar je tot de misselijkmakende conclusie komt dat je kat die ochtend eh… een beetje misselijk was. Kots opruimen dus: #theglamourlife.

Na gedane arbeid stap je toch nog redelijk kloek naar buiten alwaar je een lekke fietsband aantreft. Je zucht eens diep en loopt – dit keer niet fluitend - naar het station, terwijl je op je vingers aan het tellen bent hoeveel keer je al te laat op je werk was deze maand. Tien vingers is soms gewoon niet genoeg. Plus één dus, want dankzij de fietsband en de lieftallige kat is op tijd komen vandaag een utopie. De tramhalte bij kantoor is – hoe kan het ook anders – plotseling niet bereikbaar wegens wegwerkzaamheden, dus net als eerder deze ochtend mag je fijn nóg een keer wandelen! Eenmaal op kantoor geland plak je een glimlach op je hoofd en neem je je alsnog voor er het beste van te maken. Dat lukt aardig, totdat blijkt dat van de vijf sollicitanten die je vandaag zou zien, er drie zomaar zonder af te melden niet op komen dagen. Zo’n dag: we hebben ze allemaal wel eens.

Maar geen nood, wij hebben dé remedie voor je! Een aflevering van Grey’s Anatomy doet áltijd wonderen voor het relativeringsvermogen. Jij had namelijk geen slechte dag. Sterker nog, je had een heel mak dagje achter je kiezen. Jij ging namelijk niet trouwen vandaag terwijl je bruid en getuige zoek waren. Jij had geen bevallingsproblemen terwijl er een verkeersinfarct gaande was in de stad: zou de ambulance op tijd komen of gaat de leerling-arts – uiteraard je enige gezelschap op dat moment – zonder verdoving en gewapend met niets dan een aardappelmesje je keizersnee doen? Jij hoefde geen nee te zeggen tegen het huwelijksaanzoek van je geliefde vandaag omdat je een groot alles verterend geheim met je meedraagt. Nope: vandaag was een topdag, en lekker relaxed afgesloten met een goeie serie ook nog. Wat moet een mens nog meer?
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

anonymous
anonymous 25 juli 2016, 14:55
Hahaha, ja je inleven in een serie doet soms wonderen. Zo is het leven niet zo slecht na een aflevering (of afleveringen van Grey's anatomy) Een ander verhaal is het, dat je op je vrije dag True Blood gaat bingewatchen en vervolgens bij de Albert Heijn iedereen aanziet voor een potentiële vampier, weerwolf of gedachtenlezende fee :D
Log in om een reactie achter te laten