Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.

Showtime, aflevering 4

"It's Showtime everybody. Showtime"

Person of Interest

Niet de beste serie, maar de serie die we het leukst vinden gaan we altijd als eerste zien bij ons thuis. Hebben we dus meerdere series te kijken gaat de serie die we het liefst zien als eerste aan. Person of Interest is zo’n serie.

Al vier seizoenen lang volgen we de avonturen van Reese en Finch en hebben we de twee mannen een warme vriendschap en sterke band zien opbouwen. Ook zijn we gehecht geraakt aan de twee mannen, hun band is sterk en bewijst maar weer eens en te meer dat je ook van karakters in een serie kan gaan houden.

Person of Interest heeft ook een karakter die je in het begin wel kon wurgen, Root is er zo eentje, maar die je later gaat waarderen en zelfs mogen. Maar Shaw die mocht ik vanaf de eerste minuut, een heerlijk no-nonsens vrouw die haar mannetje staat. Person of Interest is een procedurele serie met een enorm aanwezige en ijzersterke rode draad.

En de serie roept ook vragen bij de kijker op, “Willen we wel dag en nacht bekeken worden door een zelf denkende machine?” Big Brother in het kwadraat zeg maar. We stevenen nu af op de laatste 13 afleveringen van het vijfde seizoen en het afscheid zal niet gemakkelijk zijn. Ik zal Reese, Finch, Shaw en Root en zelfs Fusco missen.

Ze waren vanaf september 2011 elke week aanwezig in onze huiskamer en het zal niet leuk zijn om ze niet meer te mogen verwelkomen als graag geziene gasten bij ons thuis.

Dit was de radiocolumn, wat Peter en ik nog meer hebben besproken tijdens Ochtend Oostrom hoor je hieronder.



De plaat van de week is To Love Somebody - Roberta Flack

Tot volgende week en met vriendelijke radiogroet

Mandy

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (2)

JanWillemK
JanWillemK 7 mei 2016, 18:13
Hehe, ik heb dat juist andersom. De beste series bewaar ik altijd voor het laatst :P
rdeniro
rdeniro 7 mei 2016, 23:37
Inderdaad een geweldige serie die technologische ontwikkelingen aanschouwelijk maakt en voedsel geeft tot nadenken.
Log in om een reactie achter te laten