Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
De voor- en nadelen van een Fan-account

De voor- en nadelen van een Fan-account

Misschien is het goed voornemen voor 2016, een Fan-account nemen van MijnSerie. Er zitten voordelen aan zo’n Fan-account maar de aller belangrijkste is: Zonder jou is er geen MijnSerie.
Deze column is niet bedoelt als verkoop praatje maar als informatie waarom je een Fan-account zou kunnen aanschaffen of juist niet. Er zit eigenlijk maar één nadeel aan een Fan-account; het kost wat geld maar daarvoor krijg je wel wat terug. Al vanaf € 1,87* per maand kun je lid worden van het leukste en grootste serieplatform in de Benelux. Je kunt het ook eerst een maand proberen voor slecht € 3,95 om te kijken of zo’n lidmaatschap wat voor jou is. Of probeer een Fan-account voor drie dagen gratis.

Als Fan kun je je bijvoorbeeld je eigen homepage aanpassen. Wil je 5 nieuwsberichten zien en geen columns of juist andersom, geen probleem. Pas je homepage aan zoals jij het graag wilt zien, wat jij belangrijk vind kun je boven aan zetten, of zelfs rubrieken weglaten behoort tot de mogelijkheden. Persoonlijk vind ik het grootste voordeel van een Fan-account dat je geen advertenties en banners ziet. Alle reclame-uitingen behoren tot het verleden met een Fan-account.

Met een Fan-account worden ook je statistieken bij gehouden. Wil je weten hoeveel afleveringen jij in december 2015 hebt gekeken en hoeveel tijd je daaraan hebt besteed? Toch wel belangrijk voor de serie fanaat, met één druk op de knop weet je naar welke genres je kijkt, uit welke landen de series komen waar je naar kijkt en hoeveel punten je hebt gegeven aan de series. Maar ook kijkcijfers uit Amerika kun je makkelijk terug kijken.

Wil jij in één oogopslag zien welke series er weer gaan beginnen of al zijn begonnen, geen probleem. Of zie je liever waar je vrienden naar gekeken hebben en profielen vergelijken, ook dat is te zien met een fan-account. Maar wat zijn nu de echte voordelen? Voor mij persoonlijk is het ontbreken van reclame en de statistieken. Het leuke aan een fan-account is ook het kunnen zien van statistieken van een serie. Wie heeft ernaar gekeken en hoeveel mensen kijken naar een serie en hoe populair een serie is op MijnSerie.

Je kunt ook op de hoogte blijven van je favoriete serie. Wil je nieuwsberichten ontvangen of weten wanneer er een nieuw seizoen of aflevering gaat beginnen je kunt het allemaal aanvinken of juist niet. Wil je suggesties voor nieuwe series? Een Fan-account heeft het allemaal. Zie in één oogopslag wat de laatste serie en aflevering is die je hebt gezien, en je persoonlijke top 10 staat ook op je profielpagina. Net als de statistieken, je vrienden en verdiende buttons.

Als Fan heb jij een streepje voor en kun jij je pagina’s aanpassen zoals jij het graag wilt zien. Ook kun je op je profielpagina zelf bepalen welke serieplaatje erboven aan komt te staan. Kan iedereen zien van wie je fan bent op dat moment, want je kunt het elk gewenst moment aanpassen. Kortom, probeer eens een Fan-account, voor drie dagen gratis, voor één maand of drie, zes, twaalf of vierentwintig maanden. “Want zonder jou geen MijnSerie.”

Met vriendelijke fan-groet

Mandy

* Bij een Fan-account van 24 maanden.

Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (4)

CC11
CC11 13 januari 2016, 15:59
Ik heb vanaf mijn eerste dag na de gratis proefperiode op mijnserie.nl een fan-account en heb er zeker geen spijt van.
Op die 8 maanden dat ik ondertussen lid ben heb ik de website enkel maar in positieve zin zien veranderen en groeien en daar draag ik graag mijn kleine steentje aan bij.
Ik zou eerlijk gezegd zonder de website nog nauwelijks kunnen bijhouden wat ik nog moet kijken en reeds gekeken heb.
Of dat aan mijn leeftijd ligt of aan de +/- 350 uur die ik maandelijks aan series kijk laat ik veiligheidshalve even in het midden ;-)
JanWillemK
JanWillemK 13 januari 2016, 19:53
Ik zou echt niet zonder fan account kunnen. Er is nog geen enkele keer geweest dat ik spijt heb gehad van de aankoop.
DavidPrice
DavidPrice 15 januari 2016, 13:47
En je kan natuurljk ook een donatie doen, gewoon, omdat het kan!
Hodja
Hodja 22 januari 2016, 00:03
Zelf zie ik weinig voordelen aan een fan account. Ik gebruik de site grotendeels om bij te houden waar ik ben met series. Ook is het nieuws voor mij vaak niet van waarde, omdat ik vaak oude series kijk. De series waar ik wel op de hoogte van wil blijven doen jullie niks aan.
Dit wil niet zeggen dat ik mijnserie slecht vind, want nieuws van dingen die ik wil zien, daar leef ik gewoon in het verkeerde land voor :D
Log in om een reactie achter te laten