Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

KIJKTIP: Jessica Jones

Vandaag (20 november 2015) komt het langverwachte eerste seizoen uit van Jessica Jones op Netflix. Alle dertien afleveringen worden tegelijkertijd uitgebracht bij de streamingdienst.Jessica Jones is een superheld en zij zag voor het eerst het daglicht in 2001 in de comic American Comic Book gepubliceerd door Marvel Comics. Door een tragedie heeft Jessica al vroegtijdig dat superhelden leven vaarwel moeten zeggen. Jessica is echter op de weg terug en begint ook weer orde op zaken te stellen in haar privéleven. Daarnaast is zij werkzaam als privédetective. Jessica wordt geplaagd door zelfhaat en PTSS, maar dat weerhoudt haar er niet van om te vechten tegen haar innerlijke demonen. Haar gaven wendt zij dan nu ook aan om degenen die dat het hardst nodig hebben te ondersteunen... vooral als zij bereid zijn om haar daar een aardig zakcentje voor te betalen.

Krysten Ritter
Naast hoofdrolspeelster Krysten Ritter als Jessica Jones is ook een andere superheld aanwezig in het leven van Jessica, Luke Cage, gespeeld door Mike Colter. Deze Luke Cage krijgt in 2016 een eigen superheldenserie bij Netflix. De superschurk in Jessica Jones is Kilgrave gespeeld door David Tennant. Ander rollen worden gespeeld door onder andere Carrie-Ann Moss, Rachel Taylor en Wil Travel. Jessica Jones is gemaakt door Melissa Rosenberg die ook optreedt als showrunner en is geproduceerd door Marvel Television in samenwerking met ABC Studios en Tail Girl Productions.

Rosenberg had in 2010 al een versie gemaakt voor ABC van Jessica Jones maar die hebben het voorbij laten gaan. Aan het eind van 2013 heeft Rosenberg het origineel bewerkt voor Netflix als A.K.A. Jessica Jones. De kritieken zijn op voorhand al overweldigend en over het algemeen zeer positief, speciaal over de acteerprestaties van Ritter en Tennant, de donkere toon van de serie, de benadering van seksualiteit en het behandelen van donkere onderwerpen als verkrachting, mishandeling en PTSS.

Melissa Rosenberg heeft inmiddels aangegeven dat ze heel graag een tweede seizoen zou willen maken van Jessica Jones, de plannen liggen al klaar. Rosenberg vertelde: "God willing, yeah. I’d love to do a Season 2 of this. I would love to do a Season 2."

Ga jij kijken naar de nieuwe Marvel superheldenserie Jessica Jones?Hoe vind je deze kijktip? Zou je vaker kijktips willen zien op MijnSerie?
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_Tvman
20 nov 2015 11:17 -
Na Luke Cage zal Iron Fist komen en daarna zullen Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage en Iron Fist optreden als The Defenders die ook op Netflix komt
Reageer
avatar_CC11
20 nov 2015 11:54 -
Prima tip, en tot zover prima serie trouwens :-)
Reageer
avatar_anonymous
21 nov 2015 10:17 -
eerste aflevering gezien. Zeker niet slecht maar verwacht er meer van. Nog 11 afleveringen te gaan dus......
Reageer
avatar_hpluijm
29 nov 2015 21:07 -
Genoten van deze serie!!
Reageer

Laatste nieuws

Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
donderdag, 15:00
2
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Systrabönd (Sisterhood). We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
donderdag, 14:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie Truth Be Told (2019) gaat eind augustus in première bij Apple TV+. Er is ook een teaser uitgebracht.
donderdag, 11:00
Binnenkort is de gehele Amerikaanse komedieserie Raising Hope, die oorspronkelijk afkomstig is van FOX, te bekijken bij Disney+.
donderdag, 10:00
American Gigolo ontving vorig jaar een pilot bestelling van Showtime Nu heeft het netwerk een gehele serie besteld.
woensdag, 16:00