Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

De MijnSerie voorbeschouwing; december 2022

Mogen wij even op een mijlpaal plaatsnemen? 400.000 leden inmiddels, dat is een getal om trots op te zijn. Voorlopig zal daar geen einde aan komen aangezien de series als paddenstoelen uit de grond schieten.

In Nederland zijn naast Netflix nog meer streamers om te kunnen genieten van series, de laatste SkyShowtime is net begonnen met Tulsa King met Sylvester Stallone in de hoofdrol. Op de socials zijn mensen hier en daar aan het klagen dat SkyShowtime niet brengt wat het heeft beloofd, maar ik ben ervan overtuigd dat dat zeker nog gaat komen. Ze hebben zulke goede netwerken dat het een kwestie van tijd is. Sommige contracten bij andere zenders moeten eerst verlopen voordat SkyShowtime het in het pakket kan opnemen. Ik geef ze in ieder geval nog zeker een half jaar voor ik ga roepen dat het niets is.

Tulsa King

Netflix, de streamer die het langst in Nederland te zien is heeft in december weer heel wat op het programma staan. Of het allemaal even goed is valt te bezien want het lijkt erop dat de kwantiteit een streepje voor heeft bij kwaliteit bij de grootste streamer van Nederland en de rest van de wereld. In december zal het negende seizoen van The Blacklist, het derde seizoen van Emily in Paris en het tweede seizoen van Alice in Borderland (2020) te zien zijn bij Netflix. Ook gaat The Witcher: Blood Origin in première bij de streamer net als de première van Treason.

December is de maand van verschillende premières, zoals zeker twee nieuwe Nederlandse series, Sleepers bij Videoland en Modern Love Amsterdam bij Prime Video. Dat zijn niet de enige Nederlandse series of programma’s die starten in de laatste maand van het jaar. Heel Holland Bakt gaat van start bij Omroep Max en het 21ste seizoen van De Slimste Mens zal starten bij de NCRV. Let op de laatste verhuisd van NPO 2, naar NPO 1.

Er is ook goed nieuws en slecht nieuws voor de fans van His Dark Materials, het derde seizoen van de fantasyserie gaat van start bij HBO Max. Het is helaas wel het laatste seizoen. Hou je meer van spionage kun je in de feestmaand terecht bij Prime Video voor het derde seizoen van Tom Clancy's Jack Ryan. Er komt in maand twaalf genoeg uit om je niet te hoeven vervelen. Want ook de MijnSerie Podcast zal in deze maand te horen zijn.

His Dark Materials

Maar naast alle series en uiteraard nieuws wordt er in december ook het startseizoen gegeven voor de belangrijkste serieprijs in Nederland namelijk De MijnSerie Serie van het Jaarverkiezing. Op 24 december zal de openingscolumn verschijnen en daarna elke dag een column van onze schrijvers met daarin de genomineerden in de betreffende categorie. Je kunt nog tot 5 december je nominaties doorgeven via het forum. Vanaf 2 januari gaan de stembussen open, maar daarover in de volgende column meer.

Langs deze weg wil ik iedereen een hele fijne decembermaand toewensen.

Met vriendelijke feestgroet,
Mandy

Video on youtube
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meer van Mandy Gelling-Potharst