Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

De MijnSerie voorbeschouwing; oktober 2022

Wellicht waren House of the Dragon en The Lord of the Rings: The Rings of Power een teleurstelling voor sommige. In oktober krijgt de serie-liefhebber een nieuwe kans met vele (nieuwe) series die uit gaan komen.

Maar niet alleen nieuwe series in oktober, ook een nieuwe streamingsdienst; SkyShowtime. Weer een streamer erbij in het toch al versnipperde serie-landschap, wanneer komt daar een einde aan? Zal er net als voor muziek, The Playlist is een documentaire over Spotify, iemand op gaan staan om alle streamers te verenigen en een ‘Watchify’ te lanceren. Ik denk dat de streamers voorlopig nog te veel geld verdienen om zelf maar in de buurt te komen van één dienst.

Netwerken

Jammer, want ik denk dat daar echt wel brood in zit. Zou jij tussen de € 50,00 en € 100,00 willen betalen om alle streamers onder één dak te zien. Ik persoonlijk wel, maar ja, televisiekijken is ook mijn beroep. Wellicht in de verre toekomst, wie weet? SkyShowtime zal op 25 oktober gelanceerd worden in Nederland. Hoeveel het gaat kosten is nog niet bekend en wat we precies voor content krijgen is ook nog niet helemaal bekend gemaakt.

Voorlopig moeten we het doen met giswerk, dus ik wacht 25 oktober af en zal zeker abonnee worden van deze nieuwe streamer. Er wordt gefluisterd dat ze misschien, net als HBO Max, wel een actie gaan doen met levenslang 50 procent korting. Zodra MijnSerie meer weet zullen wij daarover berichten. Even geduld dus.Tot die tijd kun je onder andere gaan kijken naar het allerlaatste deel van The Walking Dead. Als je al niet eerder bent afgehaakt kun je vanaf maandag 3 oktober op zowel FOX als Disney+ gaan kijken naar The Final Walk. Ik las onlangs ergens dat Netflix 120 nieuwe series gaat uitbrengen. Of dat aantal klopt weet ik niet, maar in oktober komen er heel veel uit bij de grootste streamingsdienst. Kijk bij het maandoverzicht wat er precies gaat uitkomen bij Netflix.

Bij SBS 6 zal begin oktober de nieuwe comedyserie met onder ander Linda de Mol en Waldemar Torenstra in première gaan. Five Live gaat over een fictief praatprogramma. Persoonlijk ben ik benieuwd naar deze serie, want hoewel het een comedy zou zijn krijg ik toch erge The Morning Show vibes. Afwachten dus. Bij de BNNVARA gaat het programma Chansons! weer van start. Ook kun je naast prachtige Franse liedjes bij Omroep Max gaan genieten van de prachtigste ARIA’s.

Met andere woorden in oktober kun je genoeg gaan zien, voor elk wat wils. Van animatie/anime tot drama/comedy van zombies tot opera, oktober is goed gevuld. En dan ook nog een nieuwe streamer die nog meer series gaat brengen. Je hoeft je niet te vervelen, of je af te vragen wat zal ik eens gaan kijken. Niet alleen vele series en/of films. Wil je er even uit kun je naar een Oktoberfest of Halloween-party of wellicht een leuk katten-café op dierendag in oktober. En in oktober begint ook weer de wintertijd, de klok gaat een uur achteruit, een extra uur dus om series te kijken, te slapen of te feesten.

Met vriendelijke wintertijdgroet,
Mandy

Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meer van Mandy Gelling-Potharst