Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Nieuw op Netflix

De bekende streamingsdienst komt elke week weer met nieuwe series en films.

Eerder dit jaar kwam Hurts Like Hell uit. De serie gaat over illegaal gokken bij Muay Thai. Hoewel legaal online gokken altijd wordt aangeraden kan het kijken van een spannende serie over de illegale onderwereld geen kwaad. Kom erachter wat er deze maand nieuw is op Netflix.

End of the Road (2022)


De cast van End of the Road 2022 bestaat onder andere uit Queen Latifa, Ludacris en Beau Bridges. Het verhaal gaat over een weduwe die moet vechten om haar familie te beschermen tijdens een roadtrip. Een moordenaar en een vermiste tas met geld brengen heel veel problemen naar het gezelschap. Broer (Ludacris) en Zus (Queen Latifa) starten samen de kinderen een lange autorit van Los Angeles naar hun nieuwe huis in Texas. Onderweg komen ze allerlei soorten gevaren tegen en de beslissingen van het personage van Ludacris helpen ook niet mee.

Cobra Kai - Seizoen 5


Het vijfde seizoen is alweer uit van de hitserie Cobra Kai. Voor vele een serie vol met nostalgie door de links met Karate Kid. Na het vierde seizoen zijn veel nieuwe plotlijnen neergelegd voor seizoen vijf. We zullen niet te veel spoilers weggeven, maar Danny LaRusso heeft gezworen Cobra Kai te verslaan en Chozen heeft een veel grotere rol in de strijd tegen Terry Silver.

In het vijfde seizoen worden alle oude vijanden samengebracht. De nieuwe allianties, oude rivaliteiten en spanning zorgt wederom voor een succesvol seizoen.

Narco-Saints - Seizoen 1


Een Zuid-Koreaanse serie die gebaseerd is op een waargebeurd verhaal. Het verhaal gaat over een entrepreneur die gedwongen wordt om zich bij een geheime missie van de regering te voegen. Het doel van de missie is ok een Koreaanse drugsbaas in Suriname op te pakken.

De serie is pas net uit, maar heeft nu al redelijk wat kritiek gekregen. Niet zozeer over het acteerwerk of de special effects, maar door Suriname te gebruiken. Het land strijdt al jaren tegen de vooroordelen. Suriname wordt gezien als land waar veel drugs doorheen worden gesmokkeld. De serie zet dit extra dik aan en dit wordt niet gewaardeerd. Het probleem zou een diplomatiek niveau kunnen bereiken. Voor nu staat de serie op Netflix. De vraag is voor hoe lang.

Sous Emprise (2022)


Het verhaal van Sous Emprise gaat over Roxana Aubrey. Ze probeert haar leven te ontvluchten in Parijs en geeft haar studie hiervoor op. Roxana vindt een gratis duikcursus in Frankrijk en twijfelt geen moment. Zodra ze daar aankomt wordt ze al snel meegetrokken in de wereld daar die nieuwe diepten bereikt. Roxana valt als een blok voor de freedive-instructeur. De liefde blijkt verwoestend.

Nieuwe afleveringen Netflix


De meeste Netflix series zijn zo’n groot succes dat er na enkele maanden, soms zelfs jaren, weer een nieuw seizoen verschijnt. Echte hitseries van dit moment zijn Stranger Things, Never Have I Ever en bijvoorbeeld The Witcher. De streamingsdienst moet heel zorgvuldig kiezen welke series een nieuw seizoen krijgen. Dit kan wel eens voor teleurstellingen zorgen.
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst