Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Verslag screener House of the Dragon

Afgelopen donderdag 11 augustus werd in de Beurs van Berlage de Europese première gehouden van HBO Max’ House of the Dragon.

De pers, influencers en andere belanghebbenden werden getrakteerd op een avond van wachten, een sneak peek en een fan-experience dat eindigde met een foto op de IJzeren Troon.

De dresscode van de avond was Targaryen Cocktail, ik heb alles voorbij zien komen, van gala tot chique tot cocktail tot urban tot gympen met korte broek. Maar laat ik bij het begin beginnen. De avond gehouden in de Beurs van Berlage in Amsterdam begon met het binnenkomen en daar werden we opgevangen door een blad vol met glazen Prosecco. De bubbels werden door vele welkom ontvangen, want het was warm in Amsterdam, maar ook in de beurs. In de ontvangstruimte stond een dj, in Targaryen style, en waren er twee kleinere bar gedeeltes met prachtige flessen House of the Dragon rode wijn.

Gelukkig kon je aan een andere bar, fris, bier en wijn krijgen. Het was vooral een avond van gezien worden. Vele influencers, pers en andere mensen liepen met een glas in hun handen heen en weer en begroeten mensen die zij kenden. Er waren voor deze reporter een paar gezichten die mij vaag bekend voorkwamen, maar ik begeef mij dan ook niet in de sferen waar de genodigden van deze avond zich bevinden.

House of the Dragon

Na een tijd mochten we naar de grote zaal om daar te wachten op wat ging komen. De bekende Nederlandse YouTuber Nikkie de Jager, mocht de castleden bij binnenkomst interviewen en voor de sneak-peek was er een korte Q&A met de cast en crew. Op onze stoelen lag een flesje Earth Water en popcorn te wachten en een klein zakje, waarvan ik dacht dat het een vuilniszakje was. Maar dat bleek fout gedacht, het zakje was om je telefoon in op te bergen tijdens de screener. Er mocht absoluut niet worden gefilmd of opgenomen.

Er liepen dan ook beveiligers in de zaal en zelfs vanaf boven werden de mensen in de zaal gecontroleerd. Na lang wachten was het dan eindelijk tijd voor de allereerste aflevering van de Game of Thrones spin-off House of the Dragon. Omdat er een embargo is op een recensie kan ik nu nog niets zeggen, maar ik beloof dat de recensie van de sneak peek er zeker gaat komen. Na de sneak peek, kwam een daverend applaus voor de cast & crew en mochten wij als eerste de fan experience gaan beleven.

Wat moet ik meer zeggen dan dat het heel leuk was gedaan, mocht je vandaag of morgen toch in Amsterdam zijn ga dan even langs bij de beurs. Na de experience mocht je plaats nemen op de IJzeren Troon en werd er een foto gemaakt. De after party hebben wij gelaten voor wat het was, maar we zijn wel een ervaring, foto en een poster rijker.

Vanaf 22 augustus is House of the Dragon in Nederland te zien bij HBO Max.
Video on youtube
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (4)

avatar_BlackBiker
12 aug 2022 12:47 -
Leuk verslag Mandy. Ik ben heel benieuwd wat je er van vond. Laat maar komen die recensie. Wanneer mag je die plaatsen?
Reageer
avatar_Mandy1966
12 aug 2022 13:12
Bijgewerkt op: 12 aug 2022 14:16
Dank je wel, nog geen idee, er geldt voor nu een embargo voor nabij 22 augustus, maar de exacte datum/tijd krijg ik nog.
Reageer
avatar_JanWillemK
12 aug 2022 22:50 -
Zooo, heel vet om mee te maken Mandy! Kan je er iets over kwijt kwa wat je ervan vond?
Ik heb er toch wel weer zin in hoor!
Reageer
avatar_Mandy1966
13 aug 2022 10:05
Helaas, ik mag nog niets verklappen. Er rust een embargo op en daar moet ik mij aan houden. Zodra het embargo er af is zal de recensie worden gepubliceerd.
Reageer

Meer van Mandy Gelling-Potharst