Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

De MijnSerie voorbeschouwing; juli 2022

Wat kun je verwachten in de maand juli op het gebied van series en alles wat daar direct of zijdelings mee te maken heeft.

De allerlaatste twee afleveringen van het vierde seizoen van Stranger Things zijn vandaag van start gegaan bij Netflix. De serie die The Clash en ook Kate Bush weer op de kaart zetten. Maar vandaag (1 juli) is het ook Keti Koti.Wat je verder nog in juli mag verwachten, best wel veel. San Diego Comic-Con International zal voor het eerst sinds 2019 weer uitgebreid worden gevierd van 21 tot en met 24 juli. Tijdens de conventie zullen vele netwerken en series aanschuiven bij diverse panels. MijnSerie zal proberen het nieuws zoveel mogelijk te volgen en daarover te berichten.

Op 12 juli zullen de nominaties bekend worden gemaakt van de 74ste Emmy Awards, op 12 september zullen we weten wie de winnaars zullen zijn. Juli staat niet alleen in het teken van de Emmy’s en Comic Con, maar door het hele land zullen er weer vele festivals zijn. Ben je niet zo’n festivalganger en blijf je liever thuis dan komen er wel wat series uit die mogelijk op je nog-te-kijken lijst kunnen worden bijgeschreven.

Ga je met vakantie, als je al wegkomt, want tegenwoordig lijkt het een loterij te zijn of je wel of niet op Schiphol wegkomt, wens ik alvast een hele fijne vakantie. Misschien dat je op je vakantieadres nog toe gaat komen aan een leuke serie of series.Op 1 juli gaat bij Prime Video The Terminal List in première. De serie met Chris Pratt over een Navy Seal is gebaseerd op een boek van Jack Carr en belooft veel actie en spanning. Voor meer spanning en actie kun je ook terecht bij Apple TV+. Vanaf 8 juli kun je daar gaan kijken naar de misdaadserie Black Bird. De serie is gebaseerd op ware gebeurtenissen en Ray Liotta, hij overleed op 26 mei, speelt daarin zijn laatste televisierol.

In Nederland kun je in juli gaan kijken naar De Slimste Mens, het twintigste seizoen alweer en daarom komt er ook een speciale editie die online te zien zal zijn, met daarin niet drie maar vier kandidaten. Het zijn zestien oud-finalisten, met onder andere Francis van Broekhuizen, Jeroen Kijk in de Vegte, Klaas Dijkhoff en Marieke van de Zilver, die het in De Slimste Mens: All Stars het tegen elkaar gaan opnemen. Vanaf maandag 11 juli is De Slimste Mens op elke werkdag te zien om 20.40 uur bij KRO-NCRV op NPO 2. De Slimste Mens: All Stars is vanaf vrijdag 22 juli elke week op NPO Start.

Vele fans van het eerst uur zitten al jaren te wachten op deze serie, Resident Evil (2022). De horrorserie, gebaseerd op de gelijknamige film-franchise, gaat op 14 juli in première bij Netflix. Bij HBO Max kun je vanaf 28 juli gaan kijken naar de tweede spin-off van Pretty Little Liars, Pretty Little Liars: Original Sin. Dan kun je op 29 juli gaan kijken naar de première van de comedy Uncoupled bij Netflix en de dramaserie Surface op Apple TV+.

Resident Evil (2022)

Waarschijnlijk zijn bovenstaande series genoeg om je in juli genoeg kijkplezier te geven. Is dat niet helemaal genoeg kun je ook op Videoland gaan kijken naar het vierde seizoen van New Amsterdam (2018) of op NPO Plus naar Time of The Tourist. Kijk hier voor de complete lijst van juli voor meer start- en premièredatums, of hier voor de nieuwe series die in première gaan in de zomermaand.

Met vriendelijke vakantiegroet,
Mandy
Video on youtube
Leuk?
4
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meer van Mandy Gelling-Potharst