Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

De MijnSerie voorbeschouwing; juni 2022

Wat kun je verwachten in de maand juni op het gebied van series en alles wat daar direct of zijdelings mee te maken heeft.

Sinds de komst van diverse streamingsdiensten is het nagenoeg ondenkbaar geworden dat er in de zomer alleen maar herhalingen worden uitgezonden. Nog niet zo lang geleden was het (kijk)armoe troef in de zomermaanden. Nu kun je twaalf maanden per jaar genieten van nieuwe en terugkerende series.

Dat is uiteraard een luxe, maar in de maanden dat het 'rustig' was op televisiegebied kon je series inhalen, helaas zit dat inhalen er echt niet meer in. Want ook nu gaan in juni weer heleboel nieuwe series maar ook terugkerende series in première of van start. Voor de sciencefiction-fans is de keuze zeer ruim in de maand waarin de zomer officieel van start gaat.

Neem The Orville, fans hebben drie jaar lang op een houtje moeten bijten, maar eindelijk gaat het derde seizoen dan toch van start bij Hulu. Het eerste en tweede seizoen zijn in Nederland te zien bij Disney+, wanneer het nieuwste seizoen daar van start zal gaan is nog niet bekend gemaakt.

Bij Apple TV+ gaat het derde seizoen van For All Mankind van start en waar de fans ook behoorlijk lang op hebben moeten wachten, het vierde seizoen van Westworld. Beide series gaan in de zesde maand van het jaar van start.

Heel even kon je niet kijken naar de Marvel superhelden Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, Iron Fist en The Punisher, maar vanaf het einde van deze maand zijn deze oorspronkelijke Netflix-series weer te zien bij Disney+. Er is zelfs een nieuw seizoen van Daredevil besteld door Disney. Superhelden-liefhebbers kunnen ook gaan kijken naar het derde seizoen van The Umbrella Academy bij Netflix of Secret Invasion en Ms. Marvel de nieuwste Marvel-telgen op Disney+.

Heb je altijd genoten van Rowan Atkins dan kun je bij Netflix de serie Man vs Bee gaan bekijken. Dat zijn korte afleveringen van elk ongeveer elk tien minuten over een man en een bij die op voet van oorlog met elkaar leven. Er zal niet veel heel blijven in deze comedy, dat blijkt uit de trailer.

Mocht je het laatste seizoen van Peaky Blinders nog niet hebben gezien, zoals ik, heb ik goed nieuws. Het zesde seizoen is aan het begin van de maand te zien op Netflix. Op Videoland gaat in juni het allerlaatste seizoen van A Discovery of Witches van start.

Bij de AVROTROS gaat in het begin van de nieuwe maand een Nederlandse comedy van start Ten Minste Houdbaar Tot, over een stel, zij is niet in de overgang, die aan hun zeven vette jaren willen gaan beginnen, maar dat gaat niet zonder slag of stoot.

Dan wil ik graag nog één serie noemen die in deze jongste zomermaand van start zal gaan en dat is The Boys. Amazon heeft inmiddels al een geanimeerde spin-off uitgebracht en ze hebben nog een spin-off aangekondigd. Het derde seizoen is niet aangekondigd als het laatste seizoen dus wellicht kunnen we ook nog een vierde en misschien wel vijfde seizoen gaan verwachten. Maar eerst maar eens gaan kijken naar het derde seizoen van deze anti-superheldenserie.

Veel zomers kijkplezier en tot volgende maand,
Mandy
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_DAVE2804
01 jun 2022 16:15 -
The Boys en Westworld, yes! Vooral die eerste is nog altijd een topper. Westworld vond ik toch wat teleurstellen in het derde seizoen.
Reageer