Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Maart 2022; De top 3 van xlucasverbunt

Maart 2022; De top 3 van xlucasverbunt

Er komen elke maand veel series uit, maar welke zijn de moeite waard om te gaan kijken. Ook onze schrijvers hebben de wijsheid niet in pacht, maar ze hebben wel een idee wat zij willen kijken.
Lees hieronder de top 3 van xlucasverbunt die hij in maart op zijn te-kijken-lijst gaat zetten.

Mijn te-kijken-lijst lijkt bijna oneindig. Er komt immers zoveel interessants uit iedere maand. Ook in maart gaan er weer een paar van mijn vertrouwde series verder met nieuwe afleveringen, zoals: Grey's Anatomy, Outlander en Killing Eve. Bovendien lanceert op 8 maart HBO Max in Nederland, wat betekent dat we ongestoord kunnen genieten van alles wat HBO ons te bieden heeft. Hieronder som ik een paar series op waar ik uiterst nieuwsgierig naar ben.

3. Pieces of Her – vanaf 4 maart te zien op Netflix


Netflix doet al tijden ontzettend goed met hun thrillers. Regelmatig komen er series of miniseries uit die een geprezen roman het scherm doen betreden. Deze keer is het de beurt aan Karin Slaughter. In Pieces of Her volgen we Andy (Bella Heathcote, The Man in the High Castle) die als onschuldige omstander betrokken raakt in een vuurgevecht. Wat ze niet verwacht is dat haar moeder, Laura (Toni Collette, Unbelievable), de schutter zonder pardon uitschakelt. Ze wordt gedwongen samen met haar moeder te ontsnappen van de figuren die hun achtervolgen en onderweg raapt ze de stukken van haar moeder verleden bij elkaar en leert ze haar opnieuw kennen. Ik ben vooral benieuwd naar deze serie vanwege Toni Collette, zij was immers fenomenaal in de film Hereditary!
Video on youtube


*****

2. Diabolical – vanaf 4 maart te zien op Amazon Prime


The Boys is inmiddels een gevestigde naam in de wereld van superheldenseries. Lekker rauw, het gaat soms wat te ver, maar kortom fantastisch. In deze animatieserie, eveneens een anthologiereeks, gaan we een verzameling aan korte animatiefilms zien. Elke aflevering vertelt een ander gruwelijk verhaal dat zich afspeelt in het universum van The Boys. Een goede tussenpauze terwijl we (met smart) wachten op het volgende seizoen. Ik ben benieuwd!
Video on youtube


*****

1. Marvel's Moon Knight – vanaf 30 maart te zien op Disney+

Het kon ook niet anders dan dat dit nummer één zou worden. Als groot Marvel-fan ben ik ontzettend benieuwd naar de volgende intrede in het MCU. De eerste van het nieuwe jaar note bene. In Marvel's Moon Knight volgen we Marc Spector (gespeeld door Oscar Isaac, Scenes From a Marriage (US)). Spector raakt bezeten door de Egyptische god Khonshu en wordt daardoor Moon Knight. Eerlijk gezegd weet ik niet heel veel meer dan dat en heeft Marvel ook niet heel veel prijs gegeven. De trailer is in ieder geval veelbelovend. De serie lijkt wel wat horrorvibes te hebben, dus dat is ook tof! Ik kan niet wachten.
Video on youtube


In maart hoef ik mij niet te vervelen met de bovenstaande series die dan in première of van start gaan. Voor meer ideeën kijk in de maandelijkse overzichten die elke één na laatste en laatste dag van de maand uitkomen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten