Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Februari 2022; De top 3 van Mandy1966

Er komen elke maand veel series uit, maar welke zijn de moeite waard om te gaan kijken. Ook onze schrijvers hebben de wijsheid niet in pacht, maar ze hebben wel een idee wat zij willen kijken.

Lees hieronder de top 3 van Mandy1966 die zij in februari op haar te-kijken-lijst gaat zetten.

Geen ‘oude’ series in februari die ik wil gaan volgen, als staan The Walking Dead en Star Trek: Discovery zeker op mijn-te-kijken lijst. Het zesde seizoen van Shetland heb ik al gezien maar deze is zeker de moeite waard om op je nog-te-kijken lijst te zetten. De onderstaande series zal ik zeker gaan kijken in deze wintermaand.

3. Suspicion (2022) – vanaf 4 februari te zien op Apple TV+



Uma Thurman (Chambers (2019)) heeft al een tijd de weg naar de televisie gevonden en in de nieuwe serie Suspicion (2022) speelt zij de rol van Katherine Newman. Newman is een zakenvrouw wiens zoon ontvoerd wordt in New York City. De verdachten zijn vier Britse burgers. Het verhaal in combinatie met de aanwezigheid van Thurman was voor mij voldoende om de serie op mijn wensenlijst te zetten. Maar ook Noah Emmerich, die ik ken uit The Americans, is een goede reden om een serie te gaan bekijken. Suspicion (2022) is gebaseerd op de Israëlische serie Kfulim dat weer losjes geïnspireerd werd op een waargebeurd verhaal. Alle ingrediënten voor een paar spannende uurtjes, de serie krijgt acht afleveringen, televisie zijn zeker aanwezig.
Video on youtube


*****

2. Reacher – vanaf 3 februari te zien bij Amazon



Reacher volgt Jack Reacher een personage uit de boeken van Lee Child. Het eerste seizoen is gebaseerd op het eerste boek Killing Floor uit 1997 en krijgt acht afleveringen. Alan Ritchson, die je kunt kennen van series als DC's Legends of Tomorrow, Supergirl en Titans (2018), zal in de huid kruipen van Jack Reacher. Eerder werd de rol van Reacher als gespeeld door Tom Cruise die wat commentaar te verduren kreeg over de lengte van Reacher (1.96 m) in het boek en Cruise zelf (1.70 m). Maar Child zei hierover: “De lengte van Reacher in de boeken is een metafoor voor een onstuitbare kracht die Cruise op zijn eigen manier portretteert.” Ritchson is 1.88 m lang. Te zien aan de trailer kan de kijker flink veel actie verwachten in de serie. Ik hoop op lekker veel no-nonsens actie.
Video on youtube


*****

1. Vikings: Valhalla – vanaf 25 februari bij Netflix



Er zullen heel weinig fans zijn van Vikings die deze nieuwe spin-off niet op hun wensenlijst hebben staan. Vikings: Valhalla speelt zich 100 jaar na de originele serie af. De kans is dus nihil dat we Ragnar, Lagertha, Floki of Bjorn nog tegen gaan komen in deze historische avonturenserie. Wel zullen we enkele van de bekendste Noormannen uit de geschiedenis gaan zien, zoals; Leif Erikson (Sam Corlett), Freydís Eiríksdóttir (Frida Gustavsson), Harald Hardrada (Leo Suter) en Willem de Veroveraar. Vikings-maker Michael Hirst vertelde dat de periode van de serie er één is waarin de Vikingen het grootste deel van Engeland hebben veroverd en Normandië bezitten. Ik ben heel benieuwd naar deze spin-off en of Vikings: Vallhalla de originele serie kan gaan overtreffen.
Video on youtube


In februari hoef ik mij niet te vervelen met de bovenstaande series die dan in première gaan. Voor meer ideeën kijk in de maandelijkse overzichten die elke één na laatste en laatste dag van de maand uitkomen.

Met vriendelijke nog-te-kijkengroet,
Mandy
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_Tamino
01 feb 2022 14:22 -
Vikings: Valhalla is eigenlijk een verjaardagscadeau maar heb de gewone vikings nog nooit gezien
Reageer

Meer van Mandy Gelling-Potharst