Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

November 2021: MijnSerie in 500 woorden

November was de maand van Disney+ en van Amazon. Disney+ met Marvel's Hawkeye en Amazon met The Wheel of Time. Maar er gebeurde meer op seriegebied in november.

Laten we beginnen met Marvel's Hawkeye. Het is de zoveelste serie gebaseerd op een Marvel-personage en daarin zal Jeremy Renner het stokje over gaan dragen. De actie is leuk en ziet er goed uit, dat kun je wel overlaten aan de makers van Marvel, maar toch heb ik zo mijn twijfels of het werkelijk goed gaat worden. Maar wat niet is kan uiteraard altijd nog komen. En mocht je fan zijn van Renner, in november ging bij Paramount network Mayor of Kingstown in première.Dan The Wheel of Time. Laat ik beginnen met te zeggen dat je niet om deze serie heen kon. Amazon heeft zo'n beetje alles uit de kast gehaald om te zorgen dat je deze nieuwe fantasyserie op je netvlies kreeg. Het werd aangekondigd als dé nieuwe fantasyserie na Game of Thrones of His Dark Materials. Helaas overtuigde de eerste drie aflevering mij niet, en dan druk ik mij nog mild uit. Maar ook hier geldt, wat niet is kan nog komen.

Maar wat ook begon in november was Dexter: New Blood. En wat heb ik Dexter gemist. Mijn favoriete seriemoordenaar maakte zijn comeback begin november. Helaas moet ik nog even wachten want in december zal de serie pas in Nederland te zien zijn. Maar ik neem even voor het gemak aan dat ik niet teleurgesteld zal worden. Ook kwam er in november een live-action versie uit van Cowboy Bebop (2021).Kortom in november hoefde de seriefan zich niet te vervelen. Ook werden er in november enkele startdatums aangekondigd voor terugkerende series. En niet alleen series, de liefhebbers van de serie Ray Donovan, die zeer teleurgesteld waren in het einde van de serie, kunnen in januari 2022 gaan kijken naar de film die alle draadjes aan elkaar moet gaan knopen.

Voorlopig kun je 's avonds nergens meer heen na vijf uur, of je moet een familie-uitje hebben gepland in de plaatselijke supermarkt, maar er is gelukkig genoeg te zien op seriegebied. Bingewatchen is dus het devies. En of dat nu op NPO Plus, Netflix, Amazon of Disney+ is er is in het afgelopen jaar genoeg van start gegaan om je zeker tot aan 14 december kostelijk te vermaken. En een tip van mij; Line of Duty, Peaky Blinders, Bron/Broen of Forbrydelsen. En mocht je dat ook gezien hebben laat Netflix je dan verrassen. Je weet nooit wat je dan voor leuks of juist niet je te zien krijgt.Achter de schermen werd er in november ook hard gewerkt aan de Serie van het Jaar Verkiezing 2021. Je kunt nog tot en met 3 december je nominaties door te geven. Dat kan via het forum Serie van het Jaarverkiezing 2021. Op 20 december zal het startsein worden gegeven met de eerste column en vanaf woensdag 5 januari 2022 kan er gestemd worden. Hoe de website dus goed in de gaten.

Met vriendelijke bingewatchgroet,

Mandy
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Meer van Mandy Gelling-Potharst