Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Februari 2021: MijnSerie in 500 woorden

Vreemde maand, februari. We konden massaal het ijs op, sneeuwpoppen maken, skiën of een andere wintersport beoefenen. Maar we konden ook heerlijk van het lentezonnetje genieten, massaal met zijn alle naar het bos of strand.

Maar nog steeds mogen we niet winkelen, uit eten of een theater of bioscoop bezoeken, naar een pretpark, dierentuin of escape room. Om 21.00 uur moeten we binnen zijn, maar een heleboel mensen weet nog steeds niet echt waarom. Ook werden mensen gevaccineerd en dat was dan weer geen garantie dat we met zijn alle weer kunnen genieten van het leven. Soms weet ik het echt niet meer, wat nu wel of niet waar is. Moet ik me nu wel of niet laten vaccineren. Ga ik net als alle Nederlanders met lekker weer er op uit en denk ik: "Maar dan kan ik toch ook winkelen?"

De verkiezingen komen eraan en alles lijkt erop te wijzen dat de VVD weer de grootste gaat worden. Gelijk denk ik dan alles is beter dan Frank of Claire Underwood. Dus wat zou ik me druk maken, alles komt wel weer op zijn pootjes terecht. Al is het zwaar en dat merk ik ook hier thuis. Mijn dochter en schoonzoon snakken naar een beetje ruimte, een normale routine van naar school, lekker uit eten, leuke dingen doen met vrienden. Maar ook mijn lieftallige echtgenoot en ik willen graag weer lekker uit eten of gezellig naar het theater.Helaas zullen we moeten wachten op het verlossende woord dat het normale leven weer op gang kan en mag komen. Tot die tijd is het dus vooral veel series kijken 's avonds. Netflix en Amazon doen goede zaken qua kijkcijfers en abonnementen. Maar er is er één die er echt uitspringt deze maand en dat is Disney+, vanaf 23 februari werd de content uitgebreid met Star. Heel veel series en films werden toegevoegd aan de nieuwe streamingdienst en voor alsnog zijn de reactie goed te noemen.

Al zijn er ook wel kritische geluiden te horen over de nieuwe content van Disney+. Persoonlijk ben ik Zwitserland als het gaat om de nieuwe inhoud. Sommige series zou ik wellicht kunnen gaan kijken, maar er zijn zoveel nieuwe series die uitkomen, uit zijn gekomen of nog moet uitkomen dat ik eigenlijk niet weet waar ik de tijd vandaan moet halen om ook nog naar Star bij The House of Mouse te gaan kijken. En in de lijst van series zitten er misschien maar twee of drie die ik echt wil gaan zien, de meeste heb ik al gezien.Maar ik neem aan en hoop stiekem dat de lijst met meer dan 50 series in de loop der maanden aangevuld gaat worden en dat er dan vast wel iets bij zit om te gaan kijken of om op mijn wensenlijst te zetten. Tot die tijd komt er genoeg uit bij de andere streamingdiensten en geeft de politiek en de huidige situatie in Nederland genoeg redenen om de kranten en actualiteiten te blijven volgen. We hoeven ons dus niet te vervelen al mogen we dan niet alles doen wat we willen. Succes met stemmen.

Met vriendelijke televisiegroet,
Mandy
Leuk?
7
0
Bekijk stemmen

Reacties (2)

avatar_E71
01 mrt 2021 20:19 -
Disney+ wordt in ieder geval steeds interessanter als alternatief voor Netflix.
Reageer
avatar_TnTNL
02 mrt 2021 08:32 - 02 mrt 2021 08:32
"Your life doesn't change by the man that's elected" -Avett Brothers. Maar dat geldt net zo hard voor onze partijen.
Verder houd ik het zelf gewoon bij Netflix en al het andere, mag het eigenlijk niet zeggen, download ik gewoon.
Reageer

Laatste nieuws

Onder andere Michael Learned (The Waltons) voegt zich bij de cast van Monster: The Jeffrey Dahmer Story. De serie draait om Amerika's meest beruchte moordenaar.
Vandaag, 12:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Hierro. We geven twee codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Gisteren, 14:00
Ordinary Joe heeft een seriebestelling ontvangen van NBC. De serie was afkomstig van Russel Friend (House M.D.) en Garrett Lerner (House M.D.).
Gisteren, 13:00
Na de drie films van To All the Boys komt er mogelijk ook een serie die gebaseerd is op de Netflix film hit. De nog naamloze spin-off volgt het personages Kitty.
Gisteren, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
vrijdag, 11:03
CBS heeft de komedieserie Ghosts met Rose McIver (iZombie) besteld. Daarnaast is er casting nieuws voor de komedie pilot The Three Of Us.
vrijdag, 09:02
1