Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

De Onbekende Seriekijker: MarcelKeurentjes

Niet alleen van bekende Nederlanders is het interessant om te weten naar welke series zij kijken. Het zijn juist vaak die onbekende Nederlanders waarvan je soms wilt weten waar zij naar kijken en waarom.

Wij hebben dan ook aan De onbekende Seriekijker gevraagd waar hij/zij het liefst naar kijkt en waarom. De 95ste Onbekende Seriekijker is Marcel Keurentjes (26).

Marcel Keurentjes


Aantal serie-uren per week: Denk zo’n tien uur per week.
Allereerste serie ooit gezien: Van wat ik weet was Family Guy de allereerste serie die ik keek. Eerst dacht ik dat ik het niks zou vinden, maar achteraf kon ik er erg om lachen. Echter, werden de grappen snel oud en ik denk dat ik na 2013 het niet meer serieus heb gevolgd.
Beste serie ooit: Zonder enige twijfel Breaking Bad. Misschien niet een heel origineel antwoord, maar deze serie is zo ongelofelijk goed!
Wat vind je de beste serie van dit moment en waarom?: Better Call Saul. Ik kijk erg uit naar het laatste seizoen.
Serie die op de planning staat: Jazeker, ik moet Dexter na al die jaren nog steeds zien.Marcel Keurentjes, zijn gebruikersnaam is MarcelKeurentjes, 1 maand lid van MijnSerie.nl: “Mijn naam is Marcel Keurentjes en ik ben 26 jaar. Onlangs ben ik afgestudeerd in geschiedenis en mede door deze studie ben ik dol op schrijven. Ik denk dat ik al een fan ben van series sinds ik South Park, American Dad!, Family Guy en Futurama zat te kijken. Dus ik denk vanaf 2007 ergens.Als je een persoonlijke top 5 moet samenstellen van de beste series die je ooit hebt gezien, hoe ziet deze top 5 er dan uit?: “1. Breaking Bad, 2. True Detective, 3. Mindhunter, 4. Hannibal, 5. Better Call SaulWat vind je de slechtste serie die je ooit hebt gezien? Waarom? “Dit is erg lastig te bepalen. Slechte series kijk ik vaak niet af dus ze verdwijnen redelijk snel uit mijn geheugen. Wat mij meer frustreert zijn goede series met een slecht en oninteressant einde, zoals Game of Thrones.”Marcel, je hebt al veel series gezien, maar welke series volg je op dit moment*?:The Stranger (2020) en Better Call Saul.” Ben je wel eens verslaafd geweest aan een serie?: “Nee, gelukkig is mijn hobby altijd gezond gebleven.”

In de seriewereld bestaan er tal van genres. Als je één genre mag kiezen, wat is dan je favoriete genre en waarom?: “Het thriller genre. Thrillers zijn vaak innovatief en realistisch. Daarnaast is de spanning geloofwaardig.”

Mads Mikkelsen
Naast genres zijn er ook verschillende landen waar een serie gemaakt is. Heb jij een voorkeur voor een land van herkomst?: “Niet echt een voorkeur, al kijk ik de laatste tijd meer Europese series (Deens, Spaans en Brits) dan Amerikaanse series.” Genres, land van herkomst weten we nu, maar heb je ook een favoriete acteur en/of actrice?: “Ik ben een groot fan van Mads Mikkelsen. Los van dat het een uitstekende acteur is maakt zijn ruige blik en zijn doordringende accent hem altijd interessant om als antagonist in te zetten.”Series, wat betekenen deze voor je? Is het puur ontspanning of is het iets meer?: “Het is deels ontspanning, maar ik zie series ook als een manier om iets over de maatschappij te zeggen. Als historicus ben ik geïnteresseerd in hoe verhalen uit het verleden, maar ook uit het heden worden verteld via media.” Kun je ons vertellen hoe en waar je series kijkt?: “Alleen in de woonkamer met een speciaal biertje, wat snacks en een notitieblokje.”Hoe kijk je series? Heb je een abonnement op Netflix, Amazon of een andere streamingdienst?: “Ik stream altijd. Verder heb ik momenteel alleen een account op Netflix.” Welk cijfer zou jij jezelf geven op het gebied van seriefanaat? (op schaal van 1 tot 10!) En waarom en hoe past MijnSerie daarin?: “Ik denk een 7,5. Series zijn erg leuk! Maar ik zou het geen negen geven, omdat ik in plaats van een nieuwe serie te starten vaak ook gewoon een film kijk of een videogame speel. MijnSerie biedt mij een platform om mijn ideeën over series gedaante te geven. Daar zocht ik al een tijdje naar.”Marcel Keurentjes (MarcelKeurentjes) is niet langer De Onbekende Seriekijker. We weten nu waar hij graag naar kijkt en ook waar. Binnenkort komt er een andere seriefan aan bod.

Voor nu, met hartelijk dank aan Marcel, tot de volgende keer.

Met vriendelijke bekende seriegroet,

Mandy

NOTE: Interviewdatum 5 februari 2021

,5
Leuk?
3
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Mandy Patinkin en Violett Beane zijn gecast voor de Career Opportunities In Murder & Mayhem pilot bij Hulu. Marc Webb is de regisseur.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03
Drop Dead Diva-fans opgelet. CBS ontwikkelt een reboot van de dramedy met een geslachtswissel in het spel.
Vandaag, 10:00
1
Televisieseries richten zich voornamelijk op het oog, maar wat steeds belangrijker lijkt te worden daarbij is het oor. De muziekkeuze bij series kan van zeer bijzonder tot niet bijzonder worden genoemd.
Gisteren, 14:00
De leukste website van Nederland, MijnSerie.nl, is op zoek naar schrijvers m/v die het leuk vinden om hun hobby series kijken uit te breiden.
Gisteren, 12:00
Emily Deschanel is gecast voor Devil in Ohio-serie gebaseerd op suspensethriller van Daria Polatin.
Gisteren, 11:00