Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Januari 2021: MijnSerie in 500 woorden

Valt er iets goed te zeggen over januari? Ja wel, we hadden sneeuw, je mag stemmen op de serie van het jaar en we zijn eindelijke begonnen met vaccineren. Maar verder had januari niet zoveel leuks te brengen.

Maar het glas blijft halfvol, althans dat hoop ik voor iedereen. Er is vast licht aan het andere eind van de tunnel. Maar toen kwam na de lockdown ook nog eens een avondklok en dat was voor vele de druppel van die beroemde emmer. Oké, daardoor werd die tunnel weer iets langer, maar we weten dat er eens een einde aankomt, alleen weten we nog steeds niet wanneer. Is het 9 februari of zelfs nog langer? We zullen het moeten afwachten.

Naast de bestorming van het Capitol werd er niet veel later in datzelfde Capitol een nieuwe president ingezworen. Voor velen een reden voor een feestje. Alleen dat feestje moest je dan wel vieren in je eigen gezin en met één gast. Toch maar even uitstellen dan en wachten op betere tijden waarbij we weer met iedereen mogen feesten, shoppen en uitgaan. Al zal dat uitgaan toch anders worden, want wat staat er nog overeind na de lockdown?Maar goed wie dan leeft wie dan zorgt, of zoals wij hier thuis zeggen we blazen die brug wel op als we ervoor staan. Maar in januari was er ook weer serie nieuws, voor sommige goed nieuws als hun favoriete serie is vernieuwd, voor andere slecht nieuws als hun favoriete serie is gecanceld. Ook kregen we nieuws dat CBS All Access verder gaat als Paramount+. En waar die plus dan voor nodig is, geen idee. Maar Paramount is niet de enige die het plusje gebruikt.

In januari miste ook veel MijnSerie lezers het mooie wekelijkse overzicht van Peter Rotthier, helaas heb ik op het moment van schrijven nog geen idee hoe het met hem gaat en of hij nog zal terugkeren. Maar iedereen bedankt voor de berichtjes die ik heb gekregen. Gelukkig is er in januari wel elke dag een mooie recensie uitgekomen van onze enthousiaste schrijvers. Mocht je niet weten wat je moet gaan kijken na negen uur, dan kan je altijd de recensies raadplegen om te lezen of er nog een serie tussen zit die de moeite waard is.Het nieuws over series liep deze maand niet zo hard. Vele series moeten nog beginnen of zijn weer uitgesteld of zelfs gecanceld vanwege de corona pandemie. Maar Amazon, Netflix, NPO Plus, Disney+ en andere streamingdiensten doen hun uiterste best om ons te trakteren op allerlei mooie series. Dus heb je wat gemist omdat het (nog) niet in Nederland/België te zien was kun je altijd even bij deze diensten te rade gaan om te kijken wat zij hebben of gaan uitbrengen.

Ik hoop dat iedereen in februari weer na negenen op straat mag en dat we ook weer lekker uiteten kunnen binnenkort of een bioscoopje kunnen pakken of lekker even een uur kunnen gaan escapen. We kunnen met zijn allen wel een verzetje gebruiken.

Met vriendelijke avondklokgroet,

Stay Safe,

Mandy

Leuk?
5
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Claire Foy zal de cast leiden van de Britse acht afleveringen van 60 minuten Britse thriller-serie Marlow van BritBox van Motive Pictures en Endeavour Content.
Vandaag, 16:00
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het zevende seizoen van The 100. We geven twee dvd's weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Licht uit, spot aan! Tijd om eens te kijken welke serie Natalie Dormer ook op haar cv heeft staan.
Vandaag, 14:00
Jessica Williams en Chris 'Comedian CP' Powell gaan samen met William Jackson Harper spelen in het tweede seizoen van Love Life.
Vandaag, 13:00
Het tweede seizoen van DC's Stargirl gaat begin augustus in première bij The CW. Ondertussen is er ook al een derde seizoen aangekondigd.
Vandaag, 12:00
Het tweede seizoen van de Amerikaanse sciencefictionserie gaat eind deze maand van start bij FOX, kort daarna verschijnt het seizoen bij Ziggo en Disney+.
Vandaag, 11:00