Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Hoofdrol voor Adria Arjona in Star Wars Rogue One Spin-off Serie

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.

Dat Diego Luna (Narcos: Mexico) terug zal keren in zijn rol voor voor de Spin-off Serie van de film Rogue One was al bekend. Naast Luna gaat Adria Arjona (Emerald City) ook de hoofdrol spelen in de nieuwe nog naamloze Spin-off serie van Disney+. Het is nog niet bekend welke rol Arjona zal gaan spelen. Denise Gough (Paula), Genevieve O'Reilly (The Secret (2016)), Stellan Skarsgard (Chernobyl) en Kyle Soller (Poldark) zullen ook een rol vervullen in de nieuwe serie.

De serie is gebaseerd op het karakter Cassian Andor die Luna in de spin-off film van Start Wars, Rogue one, speelde. De serie speelt zich af voor de gebeurtenissen uit de film. Tony Gilroy (House of Cards (2013)) mede schreef Rogue One en zal de pilot van de serie schrijven. Daarnaast zal hij een aantal afleveringen regisseren en dienen als showrunner.


Adria Arjona
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Begin oktober zal het tweede seizoen van de Amerikaanse actieserie Warrior (2019) te zien zijn bij Ziggo Movies & Series. Dat is kort na de première bij CineMax.
Vandaag, 11:00
Eindelijk heeft ABC zijn herfstschema afgerond met wijzigingen en startdatums van de dramaseries.
Gisteren, 15:00
Marvel Studios heeft de hoofrolspeelster voor Marvel's She-Hulk mogelijk gevonden. Tatiana Maslany (Orphan Black) zal waarschijnlijk de titelrol van de serie vervullen.
Gisteren, 14:00
2
De nieuwe serie Moonbase 8 van Showtime gaat begin november in première. Het netwerkt heeft ook een trailer uitgebracht van de Amerikaanse komedieserie.
Gisteren, 13:00
ABC heeft Stumptown gecanceld. Het netwerk werkt niet verder aan het tweede seizoen van de Amerikaanse misdaadserie, dat eerder dit jaar werd aangekondigd.
Gisteren, 12:00
1
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Gisteren, 11:03