Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Onder andere Andrew Scott voegt zich bij de cast van Pursuit of Love

Onder andere Andrew Scott voegt zich bij de cast van Pursuit of Love

Naast Lily James (Downton Abbey) zijn er meer castleden, waaronder Andrew Scott (Fleabag), bekend voor de romantische komedieserie Pursuit of Love van BBC.
Vorig jaar gaf BBC One opdracht voor de productie van de driedelige serie The Pursuit of Love en heeft nu bevestigd dat de opnames binnenkort van start kunnen gaan. Naast Moonage Pictures en Open Book gaat ook Amazon de serie coproduceren. Emily Mortimer (The Newsroom) heeft de driedelige serie geschreven.

Het was aal bekend dat Lily James (Downton Abbey) de hoofdrol gaat spelen. Andrew Scott (Fleabag), Emily Beecham (Into the Badlands), Dominic West (The Affair), Dolly Wells (Doll & Em), Beattie Edmondson (Josh), Assaad Bouab (Messiah(2020)), Shazad Latif (Star Trek: Discovery) en Freddie Fox (The Crown) voegen zich nu bij de cast.

Embed from Getty Images
Andrew Scott

De serie is een bewerking van het boek Pursuit of Love, geschreven door Nancy Mitford, en is gebaseerd op het eerste boek van een trilogie. Het verhaal draait om een Engelse familie uit de hogere klasse tussen de Eerste en de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal behandelt kwesties van opgroeien en verliefd worden onder de bevoorrechten.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten