Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Onder andere Andrew Scott voegt zich bij de cast van Pursuit of Love

Naast Lily James (Downton Abbey) zijn er meer castleden, waaronder Andrew Scott (Fleabag), bekend voor de romantische komedieserie Pursuit of Love van BBC.

Vorig jaar gaf BBC One opdracht voor de productie van de driedelige serie The Pursuit of Love en heeft nu bevestigd dat de opnames binnenkort van start kunnen gaan. Naast Moonage Pictures en Open Book gaat ook Amazon de serie coproduceren. Emily Mortimer (The Newsroom) heeft de driedelige serie geschreven.

Het was aal bekend dat Lily James (Downton Abbey) de hoofdrol gaat spelen. Andrew Scott (Fleabag), Emily Beecham (Into the Badlands), Dominic West (The Affair), Dolly Wells (Doll & Em), Beattie Edmondson (Josh), Assaad Bouab (Messiah(2020)), Shazad Latif (Star Trek: Discovery) en Freddie Fox (The Crown) voegen zich nu bij de cast.

Embed from Getty Images
Andrew Scott

De serie is een bewerking van het boek Pursuit of Love, geschreven door Nancy Mitford, en is gebaseerd op het eerste boek van een trilogie. Het verhaal draait om een Engelse familie uit de hogere klasse tussen de Eerste en de Tweede Wereldoorlog. Het verhaal behandelt kwesties van opgroeien en verliefd worden onder de bevoorrechten.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft een teaser uitgebracht van de Amerikaanse detectiveserie Young Wallander, een prequel van Wallander.
Vandaag, 15:00
Twee acteurs zijn gepromoveerd tot vaste spelers in Grey's Anatomy en een actrice krijgt een vaste rol in de spin-off Station 19.
Vandaag, 14:08
ABC heeft de thrillerserie The Women van Jennifer Johnson (Designated Survivor) en Glenn Porter besteld.
Vandaag, 13:00
De laatste afleveringen van het tweede seizoen van de Amerikaanse bovennatuurlijkeserie Light As A Feather zijn binnenkort te bekijken bij Videoland.
Vandaag, 12:00
Het vijfde seizoen van Fear The Walking Dead is vanaf midden augustus te bekijken bij Amazon Prime Video.
Vandaag, 10:00
1
De Amerikaanse misdaadserie Hunters (2020) met Al Pacino is vernieuwd met een tweede seizoen. De serie ging eerder dit jaar in première.
Vandaag, 09:00
1