Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Daredevil actrice krijgt hoofdrol in The Cleaning Lady van Fox

Daredevil actrice krijgt hoofdrol in The Cleaning Lady van Fox

De actrice die Elektra Natchios in Marvel's Netflix series Daredevil en The Defenders speelde, is gecast voor de hoofdrol in The Cleaning Lady van Miranda Kwok.
Élodie Yung (Daredevil) gaat de hoofdrol spelen in het nieuwe project, The Cleaning Lady, van schrijfster Miranda Kwok (The 100). Afgelopen januari bestelde Fox een pilot van The Cleaning Lady, gebaseerd op de Argentijnse serie La Chica Que Limpia (ook wel The Cleaning Lady (2017)). Eerst zou Shannyn Sossamon de hoofdrol gaan spelen, maar zij verliet het project. Yung sluit zich aan bij Ginger Gonzaga, Adan Canto en Vincent Piazza, die eerder al werden gecast voor de serie.

Embed from Getty Images
Élodie Yung

The Cleaning Lady draait om Reyna Salonga, een slimme vrouwelijke Cambodjaanse arts die in een medisch topcentrum in Manilla, Filippijnen werkte. Ze vertrekt naar de Verenigde Staten om haar zieke zoon te redden, hij moet een een medische behandeling krijgen. Er gaat van alles mis, maar daar neemt de vrouw geen genoegen mee. In plaats daarvan wordt ze een schoonmaakster en begint ze het spel volgens haar eigen regels te spelen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten