Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Castingnieuws voor The Lost Boys pilot van The CW

Eerder werd bekend gemaakt dat The CW een verbeterde versie van de pilot van The Lost Boys heeft besteld. Een deel van de cast is bekend.

Branden Cook (Industry) speelt de oudere broer van Lincoln Younes (Grand Hotel). De broers verhuizen met hun moeder, gespeeld door Ruby Cruz (Castle Rock), terug naar het geboortedorp van hun moeder. Waar zich een geheime onderwereld van vampieren bevindt.

Alle populaire jongeren slapen de hele dag en feesten de hele nacht, maar niemand van hen lijkt volwassen te worden. De onderlinge banden in het gezin komen onder druk te staan wanneer zij achter de reden komen van de onverklaarbare situatie. The Lost Boys is gebaseerd op de gelijknamige horrorfilm van Warner Bros. uit 1987.

Embed from Getty Images
Lincoln Younes

De pilot is geschreven door Heather Mitchell en Rob Thomas en wordt geregisseerd door Marcos Siega. Mitchell en Siega zijn samen met Thomas en Dan Etheridge, Mike Karz, Bill Bindley uitvoerend producent van de serie. The CW bestelde vorig seizoen al een pilot van The Los Boys, maar die versie werd afgekeurd.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (1)

avatar_sharky
01 mrt 2020 14:29 - 01 mrt 2020 14:29
Nu maar hopen dat ze echt een goed voorbeeld nemen aan de eerste film en niet naar de vervolgen kijken.Als ze dat doen ben ik erg benieuwd en zal ik zeker kijken.
Reageer

Laatste nieuws

Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Vandaag, 10:00
Amazon Prime Video heeft de Amerikaanse mysterieuze dramaserie Utopia (2020) gecanceld na het eerste seizoen, dat afgelopen september in première ging.
Gisteren, 13:00
2
Showtime heeft de trailer van het elfde, tevens laatste seizoen van Shameless (US) uitgebracht. Het laatste seizoen gaat begin volgende maand van start.
Gisteren, 12:00
1
In december staan er nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Gisteren, 11:00
1
MijnSerie leden willen graag weten wanneer welke serie van start gaat. Elke maandag houden we je op de hoogte van alle* series die in Nederland en België uitkomen de komende week.
Gisteren, 10:00
Ook in de week van 23 tot en met 29 november hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 48.
Gisteren, 09:00