Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Castingnieuws voor The Lost Boys pilot van The CW

Castingnieuws voor The Lost Boys pilot van The CW

Eerder werd <a href="https://www.mijnserie.nl/nieuws/pilots/8952-the-cw-bestelt-pilots-van-the-lost-boys-en-maverick/">bekend gemaakt</a> dat The CW een verbeterde versie van de pilot van The Lost Boys heeft besteld. Een deel van de cast is bekend.
Branden Cook (Industry) speelt de oudere broer van Lincoln Younes (Grand Hotel). De broers verhuizen met hun moeder, gespeeld door Ruby Cruz (Castle Rock), terug naar het geboortedorp van hun moeder. Waar zich een geheime onderwereld van vampieren bevindt.

Alle populaire jongeren slapen de hele dag en feesten de hele nacht, maar niemand van hen lijkt volwassen te worden. De onderlinge banden in het gezin komen onder druk te staan wanneer zij achter de reden komen van de onverklaarbare situatie. The Lost Boys is gebaseerd op de gelijknamige horrorfilm van Warner Bros. uit 1987.

Embed from Getty Images
Lincoln Younes

De pilot is geschreven door Heather Mitchell en Rob Thomas en wordt geregisseerd door Marcos Siega. Mitchell en Siega zijn samen met Thomas en Dan Etheridge, Mike Karz, Bill Bindley uitvoerend producent van de serie. The CW bestelde vorig seizoen al een pilot van The Los Boys, maar die versie werd afgekeurd.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (1)

sharky
sharky 1 maart 2020, 14:29
Nu maar hopen dat ze echt een goed voorbeeld nemen aan de eerste film en niet naar de vervolgen kijken.Als ze dat doen ben ik erg benieuwd en zal ik zeker kijken.
Log in om een reactie achter te laten