Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Castingnieuws voor Power Book III: Raising Kanan

Castingnieuws voor Power Book III: Raising Kanan

Power Book II: Ghost werd <a href="https://www.mijnserie.nl/nieuws/spin-offs/8030-starz-komt-met-serie-power-book-ii-ghost/">vorig jaar al aangekondigd.</a> Het derde deel, Power Book III: Raising Kanan, is nu ook aangekondigd.
Power Book III: Raising Kanan is een prequel van de serie Power. Power gaat over James 'Ghost' St. Patrick (Omari Hardwick, Being Mary Jane), de eigenaar van een nachtclub die hij bezit als een dekmantel voor zijn criminele activiteiten. Het derde hoofdstuk van de door Courtney A. Kemp (Hawaii Five-0) gecreëerde serie brengt de kijkers terug naar de jaren 90 en de jonge jaren van het iconische Power personage Kanan Stark. Die in de orginele serie wordt gespeeld door Curtis "50 Cent" Jackson.

Mekai Curtis (Milo Murphy's Wet) speelt de rol van de jonge Kanan Stark. Patina Miller (Madam Secretary) speelt zijn moeder Raq. Kanan is een slimme, gedreven en naïeve jongen en weet niet hoe de wereld in elkaar steekt. Langzaam leert hij de wereld om zich heen kennen en leert hij wat zijn in deze wereld is. Hij is alleen door zijn moeder opgevoed, zij is dan ook zijn alles. Kanan wil in de voetsporen van zijn moeder treden, maar zijn moeder is daar niet zo enthousiast over. De relatie tussen moeder en zoon is gecompliceerd en wordt in de loop van de tijd alleen maar problematischer.

Embed from Getty Images
Mekai Curtis

Rob Hardy (Power) regisseert de pilot en is daarnaast uitvoerend producent. Sascha Penn is showrunner en uitvoerend producent. Courtney A. Kemp, Curtis Jackson, Mark Canton, Chris Selak, Danielle DeJesus, Shana Stein, Bart Wenrich en Kevin Fox zijn ook uitvoerend producent van de serie.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten