Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Castingnieuws voor FOX pilot The Big Leap

Castingnieuws voor FOX pilot The Big Leap

Eerder werd er al <a href="https://www.mijnserie.nl/nieuws/pilots/8935-fox-bestelt-pilot-van-the-big-leap/">bekend gemaakt</a> dat FOX een pilot heeft besteld van The Big Leap van Liz Heldens. Het is nu bekend wie de hoofdrollen gaan spelen in de serie.
The Big Leap draait om een groep underdog dansers die strijden om deel uit te maken van een moderne, hippe remake van het Zwanenmeer. In de serie komen onderwerpen als zelfacceptatie, empowerment, tweede kansen en je dromen najagen aan bod. Teri Polo speelt de hoofdrol in The Big Leap, FOX's langlopende komediedrama-pilot van schrijver en uitvoerend producent Liz Heldens (The Passage). Teri Polo speelt Julia Torrence. Julia is een prachtige voormalige ballerina, nu is ze een moeder die zich meer op haar Instagram richt dan op haar humeurige tienerdochters. Daarnaast krijgen Ray Cham, Ser’Darius Blain en Matt Lucas ook een hoofdrol in de serie.

Embed from Getty Images
Teri Polo speelt een van de hoofdrollen in The Big Leap

Ray Cham (High School Musical: The Musical: The Series) speelt Justin Reyes, vriend en danspartner van Gabby. Hij werkt nu voor grote winkelketen om zichzelf te onderhouden, maar wanneer Gabby opduikt krijgt hij de motivatie om weer te gaan dansen. Ser’Darius Blain (Charmed (2018) is gecast als Reggie Sadler. Reggie is een professionele voetballer. Hij heeft slecht gedrag vertoond en moet een pauze nemen van zijn sport. Hij besluit te gaan dansen, om zichzelf weer terug te vinden. Matt Lucas (Little Britain) speelt Wayne Sleep, een voormalig danser die een van de co-hosts van The Big Leap is.

The Big Leap is geschreven door Liz Heldens en geïnspireerd op de Britse realityserie Big Ballet. Het is een coproductie tussen 20th Century Fox Television en Fox Entertainment. Heldens is samen met Sue Naegle en Peter Dale van het Britse bedrijf Rare Day uitvoerend producent.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten