Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Castingnieuws over komediepilot American Auto van Justin Spitzer

Castingnieuws over komediepilot American Auto van Justin Spitzer

Eerder werd er bekend gemaakt dat Harriet Dyer een rol krijgt in American Auto. Er is nu bekend wie de hoofdrol in de serie gaat vervullen.
American Auto speelt zich af op het hoofdkantoor van een groot Amerikaans autobedrijf in Detroit, waar een groep enthousiaste leidinggevenden de bedrijfsidentiteit probeert te herontdekken in een snel veranderende industrie.

Ana Gasteyer (Saturday Night Live) speelt de hoofdrol in NBC's eencamera komedie pilot American Auto, van Justin Spitzer (Superstore), Aaron Kaplan's Kapital Entertainment en Universal Television. Gasteyer speelt Katherine Hastings, de CEO van Payne Motors. Gasteyer sluit zich aan bij Harriet Dyer, die eerder werd gecast als het hoofd van de communicatieafdeling van Payne. Justin Spitzer schrijft de serie, daarnaast is Spitzer ook uitvoerend producent. Aaron Kaplan en Dana Honor zijn ook uitvoerend producent van de serie.

Embed from Getty Images
Ana Gasteyer

Superstore, een serie die Justin Spitzer eerder maakte, werd goed ontvangen. Eerder deze maand werd er bekend gemaakt dat de serie een zesde seizoen krijgt. Gasteyer speelde eerder al Susan Cinoman in The Goldbergs en heeft deze rol nogmaals op zich genomen in de spin-off Schooled. Ook kan je haar kennen van Wine Country of de Netflix-serie Lady Dynamite.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten