Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Eddie Marsan in Amazon-serie The Power

Eddie Marsan, bekend van Ray Donovan, krijgt een hoofdrol in de nieuwe thrillerserie The Power van Amazon Prime Video.

De serie is gebaseerd op het feministische sciencefictionboek van Naomi Alderman, dat ook The Power als titel heeft. Reed Morano (The Handmaid's Tale) regisseert en produceert de serie.

In The Power ontwikkelen alle tienermeisjes ter wereld de kracht om mensen naar believen te elektrocuteren. Het lijkt erfelijk en het kan hen niet worden afgenomen. Ze hebben het vermogen om pijn te doen of zelfs te doden door elektrische schokken uit hun vingertoppen te halen. En ze zijn in staat om ook oudere vrouwen die kunst te leren. Al snel kan bijna elke vrouw ter wereld het doen. En dan is alles anders.


Eddie Marsan

Eddie Marsan speelt Bernie Monke, een Londense misdaadbaas en vader van Roxy. Een man die leeft volgens zijn eigen morele logica, maar zijn relatie met zijn dochter verandert omdat zij ook kan elektrocuteren.

Leslie Mann krijgt ook een rol in de serie The Power. Zij speelt Margot Cleary-Lopez, de burgemeester van Seattle, die op het eerste gezicht een liefhebbende vrouw en moeder is voor drie kinderen. Amazon Prime Video heeft nog niet laten weten wanneer de serie The Power zal verschijnen.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is inmiddels een bekend beeld, supermarktschappen, straten en pleinen leeg. Mensen werken thuis of werken niet. Maar hoe je tijd te vullen? Wij hebben een top 5 gemaakt met series die je kunt gaan kijken in deze vreemde tijden.
Vandaag, 16:00
4
Jullie als trouwe lezers maken vanaf vandaag kans op het eerste seizoen van Agent Hamilton. We geven twee Lumière codes weg. Doe mee en maak kans op deze serie!
Vandaag, 15:00
Vorig jaar kondigde AMC een tweede seizoen van de Amerikaanse horrorserie NOS4A2 aan. De startdatum van het nieuwste seizoen is nu bekend.
Vandaag, 14:00
2
De Nederlandse advocatenserie Zuidas van BNNVARA is vanaf april te zien bij Ziggo Movies & Series.
Vandaag, 13:00
2
De seizoenen van de Showtime series, Billions en Black Monday worden opgesplitst en Showtime verschuift de première van het derde seizoen van The Chi.
Vandaag, 12:00
Vrijdag is een mooie dag om te bekijken wat nou de populairste series waren op MijnSerie van afgelopen week. Mochten er namelijk voor jou interessante series tussen staan, kan je er dit weekend gelijk mee beginnen....
Vandaag, 11:03