Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Rol voor Eddie Marsan in Amazon-serie The Power

Rol voor Eddie Marsan in Amazon-serie The Power

Eddie Marsan, bekend van Ray Donovan, krijgt een hoofdrol in de nieuwe thrillerserie The Power van Amazon Prime Video.
De serie is gebaseerd op het feministische sciencefictionboek van Naomi Alderman, dat ook The Power als titel heeft. Reed Morano (The Handmaid's Tale) regisseert en produceert de serie.

In The Power ontwikkelen alle tienermeisjes ter wereld de kracht om mensen naar believen te elektrocuteren. Het lijkt erfelijk en het kan hen niet worden afgenomen. Ze hebben het vermogen om pijn te doen of zelfs te doden door elektrische schokken uit hun vingertoppen te halen. En ze zijn in staat om ook oudere vrouwen die kunst te leren. Al snel kan bijna elke vrouw ter wereld het doen. En dan is alles anders.


Eddie Marsan

Eddie Marsan speelt Bernie Monke, een Londense misdaadbaas en vader van Roxy. Een man die leeft volgens zijn eigen morele logica, maar zijn relatie met zijn dochter verandert omdat zij ook kan elektrocuteren.

Leslie Mann krijgt ook een rol in de serie The Power. Zij speelt Margot Cleary-Lopez, de burgemeester van Seattle, die op het eerste gezicht een liefhebbende vrouw en moeder is voor drie kinderen. Amazon Prime Video heeft nog niet laten weten wanneer de serie The Power zal verschijnen.
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten