Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Eddie Marsan in Amazon-serie The Power

Eddie Marsan, bekend van Ray Donovan, krijgt een hoofdrol in de nieuwe thrillerserie The Power van Amazon Prime Video.

De serie is gebaseerd op het feministische sciencefictionboek van Naomi Alderman, dat ook The Power als titel heeft. Reed Morano (The Handmaid's Tale) regisseert en produceert de serie.

In The Power ontwikkelen alle tienermeisjes ter wereld de kracht om mensen naar believen te elektrocuteren. Het lijkt erfelijk en het kan hen niet worden afgenomen. Ze hebben het vermogen om pijn te doen of zelfs te doden door elektrische schokken uit hun vingertoppen te halen. En ze zijn in staat om ook oudere vrouwen die kunst te leren. Al snel kan bijna elke vrouw ter wereld het doen. En dan is alles anders.


Eddie Marsan

Eddie Marsan speelt Bernie Monke, een Londense misdaadbaas en vader van Roxy. Een man die leeft volgens zijn eigen morele logica, maar zijn relatie met zijn dochter verandert omdat zij ook kan elektrocuteren.

Leslie Mann krijgt ook een rol in de serie The Power. Zij speelt Margot Cleary-Lopez, de burgemeester van Seattle, die op het eerste gezicht een liefhebbende vrouw en moeder is voor drie kinderen. Amazon Prime Video heeft nog niet laten weten wanneer de serie The Power zal verschijnen.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Hulu ontwikkelt de nieuwe serie Mexican Gothic, die gebaseerd is op de gelijknamige thriller van Silvia Moreno-Garcia.
Vandaag, 09:00
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Gisteren, 15:01
BBC America heeft bekend gemaakt dat de fantasieserie The Watch, met onder andere Richard Dormer (Fortitude), begin volgend jaar in première gaat.
Gisteren, 12:00
Het derde seizoen van Marvel's Runaways verschijnt eind augustus bij Disney+, het is ook het laatste seizoen van de Amerikaanse superheldenserie.
Gisteren, 10:00
Netflix heeft een trailer uitgebracht voor Away. Hilary Swank (Trust (2018)) vervult de hoofdrol in de nieuwe serie, die begin september in première gaat.
Gisteren, 09:00
Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
dinsdag, 12:00