Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Rol voor Eddie Marsan in Amazon-serie The Power

Eddie Marsan, bekend van Ray Donovan, krijgt een hoofdrol in de nieuwe thrillerserie The Power van Amazon Prime Video.

De serie is gebaseerd op het feministische sciencefictionboek van Naomi Alderman, dat ook The Power als titel heeft. Reed Morano (The Handmaid's Tale) regisseert en produceert de serie.

In The Power ontwikkelen alle tienermeisjes ter wereld de kracht om mensen naar believen te elektrocuteren. Het lijkt erfelijk en het kan hen niet worden afgenomen. Ze hebben het vermogen om pijn te doen of zelfs te doden door elektrische schokken uit hun vingertoppen te halen. En ze zijn in staat om ook oudere vrouwen die kunst te leren. Al snel kan bijna elke vrouw ter wereld het doen. En dan is alles anders.


Eddie Marsan

Eddie Marsan speelt Bernie Monke, een Londense misdaadbaas en vader van Roxy. Een man die leeft volgens zijn eigen morele logica, maar zijn relatie met zijn dochter verandert omdat zij ook kan elektrocuteren.

Leslie Mann krijgt ook een rol in de serie The Power. Zij speelt Margot Cleary-Lopez, de burgemeester van Seattle, die op het eerste gezicht een liefhebbende vrouw en moeder is voor drie kinderen. Amazon Prime Video heeft nog niet laten weten wanneer de serie The Power zal verschijnen.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix heeft zeven nieuwe castleden bekend gemaakt voor het tweede seizoen van The Witcher, dat in 2021 wordt verwacht en waarvan de productie net is begonnen.
Vandaag, 09:00
The Good Fight is een Amerikaanse juridische dramaserie van de zender CBS All Access. De serie ging van start in februari 2017.
Gisteren, 14:00
Emily Kapnek schrijft aan een pilot van een nieuwe komedieserie voor ABC.
Gisteren, 13:00
The Inner Circle is een Zweedse dramaserie van de zender Viaplay. In maart 2019 is het eerste seizoen verschenen, dat bestaat uit acht afleveringen.
Gisteren, 12:00
Yellowstone (2018) is een Amerikaanse dramaserie van de zender Paramount network. De serie ging in première in juni 2018.
Gisteren, 11:00
Actrice Sandra Oh gaat de hoofdrol spelen in de nieuwe Netflix-serie The Chair, heeft Variety vrijdag gemeld.
Gisteren, 10:00