Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in Netflix-serie Firefly Lane

Netflix heeft in februari 2019 tien afleveringen van Firefly Lane besteld, een nieuwe dramaserie die is gebaseerd op de bestseller-roman van Kristin Hannah.

Maggie Friedman (No Tomorrow) heeft de serie geschreven en is ook uitvoerend producent. Firefly Lane gaat over Kate (Sarah Chalke) en Tully (Katherine Heigl), die elkaar ontmoeten als jonge meisjes en onafscheidelijke beste vrienden worden. Er volgen dertig jaren van ups en downs, successen en mislukkingen, depressies en teleurstellingen. Wanneer een afschuwelijk verraad hen uit elkaar drijft, gaan de twee vrouwen hun eigen weg en is het onduidelijk of ze ooit in staat zullen zijn om zich te verzoenen.


Patrick Sabongui

Netflix heeft nu gemeld dat de acteurs Patrick Sabongui (Homeland) en Brendan Taylor (Supernatural) ook terugkerende rollen in de serie Firefly Lane zullen krijgen. Patrick Sabongui speelt Chad Wiley, een voormalige journalist, nu een universiteitsprofessor, die een verboden relatie aangaat met Tully (Katherine Heigl). Brendan Taylor speelt Mutt, een tv-cameraman uit de jaren ’80 die smacht naar zijn collega Kate Mularkey (Sarah Chalke). Mutt is een grappige, lieve, nerdy underdog, met een groot hart en verborgen diepten.

Wanneer de serie Firefly Lane zal verschijnen heeft Netflix nog niet bekendgemaakt.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
Vandaag, 14:00
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
Vandaag, 13:00
Beau Willimon (House of Cards (2013)) werkt aan een nieuwe serie, die gebaseerd is op het bordspel Risk van Hasbro.
Vandaag, 10:00
Nog voor de première van het vijfde seizoen is Animal Kingdom (2016) vernieuwd met een zesde, tevens laatse, seizoen.
Vandaag, 09:00
Hier is een lijst van series die gecanceld zijn of zullen eindigen in het seizoen 2020-2021, dus ongeveer van september 2020 tot september 2021 en die we dus niet terug zullen zien in het seizoen 2021-2022.
Gisteren, 15:00
Scott Frank (The Queen's Gambit) werkt samen met Johan Renck (Chernobyl) voor The CW aan een seriebewerking van het boek The Sparrow.
Gisteren, 13:00
6