Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in Netflix-serie Firefly Lane

Netflix heeft in februari 2019 tien afleveringen van Firefly Lane besteld, een nieuwe dramaserie die is gebaseerd op de bestseller-roman van Kristin Hannah.

Maggie Friedman (No Tomorrow) heeft de serie geschreven en is ook uitvoerend producent. Firefly Lane gaat over Kate (Sarah Chalke) en Tully (Katherine Heigl), die elkaar ontmoeten als jonge meisjes en onafscheidelijke beste vrienden worden. Er volgen dertig jaren van ups en downs, successen en mislukkingen, depressies en teleurstellingen. Wanneer een afschuwelijk verraad hen uit elkaar drijft, gaan de twee vrouwen hun eigen weg en is het onduidelijk of ze ooit in staat zullen zijn om zich te verzoenen.


Patrick Sabongui

Netflix heeft nu gemeld dat de acteurs Patrick Sabongui (Homeland) en Brendan Taylor (Supernatural) ook terugkerende rollen in de serie Firefly Lane zullen krijgen. Patrick Sabongui speelt Chad Wiley, een voormalige journalist, nu een universiteitsprofessor, die een verboden relatie aangaat met Tully (Katherine Heigl). Brendan Taylor speelt Mutt, een tv-cameraman uit de jaren ’80 die smacht naar zijn collega Kate Mularkey (Sarah Chalke). Mutt is een grappige, lieve, nerdy underdog, met een groot hart en verborgen diepten.

Wanneer de serie Firefly Lane zal verschijnen heeft Netflix nog niet bekendgemaakt.
Leuk?
1
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Naast Diego Luna, die terugkeert in zijn rol, zal Adria Arjona (Emerald City) een van de hoofdrollen vervullen. Onder andere Denise Gough speelt ook een rol in de serie.
Gisteren, 12:00
FX heeft de nieuwe premièredatum voor het vierde seizoen van de Amerikaanse anthologieserie Fargo bekend gemaakt, het seizoen verschijnt eind september.
Gisteren, 10:00
Ferry zint op wraak en Bob gaat undercover bij een bende wapenhandelaars. Het tweede seizoen van Undercover gaat in september van start bij Netflix.
maandag, 13:00
Ook in de week van 3 tot en met 9 augustus hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 32.
maandag, 09:00
Hulu heeft aangekondigd dat er een hoofdrolspeelster is gecast voor de nieuwe dramaserie The Girl from Plainville.
zondag, 14:00
HBO Max heeft een premièredatum aangekondigd voor de langverwachte sciencefictionserie Raised by Wolves (2020).
zondag, 13:00
2