Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in Netflix-thrillerserie Clickbait

Tony Ayres en David Heyman werken momenteel aan de nieuwe Netflix-serie Clickbait.

Tony Ayres (The Slap en Glitch) is de bedenker van de serie Clickbait. Hij werkt samen met producent David Heyman (The Capture). Clickbait onderzoekt de manieren waarop onze meest gevaarlijke en ongecontroleerde impulsen worden aangewakkerd in het tijdperk van sociale media, en onthult de steeds groter wordende breuken die we zien tussen onze virtuele en echte persoonlijkheden.

Zoe Kazan (The Deuce), Betty Gabriel (Counterpart), Adrian Grenier (Entourage) en Phoenix Raei (The Heights) spelen de hoofdrollen in Clickbait. De serie krijgt acht afleveringen.


Zoe Kazan

Zoe Kazan speelt Pia Brewer, een jonge vrouw die wanhopig op zoek is naar antwoorden in de zoektocht naar haar vermiste broer - een zaak die intussen een mediasensatie is geworden.


Betty Gabriel

Betty Gabriel zal Sophie Brewer uitbeelden, een vrouw uit Oakland die worstelt om haar familie bij elkaar te houden terwijl ze het onderwerp zijn van heel veel media-aandacht.


Adrian Grenier

Adrian Grenier speelt Nick Brewer, die een ogenschijnlijk perfect leven leidt: hij heeft een liefhebbende vrouw, twee zonen en een prachtig huis. Zijn leven is ontspoord wanneer hij een onderdeel van deze bizarre misdaadkwestie wordt.

Phoenix Raei zal Roshan Amir spelen, een detective bij de politie van Oakland, die zich midden in een mediastorm bevindt terwijl hij deze zaak onderzoekt.

De opnamen vinden momenteel plaats in de Docklands Studios in Auckland, Australië. Netflix heeft nog niet gemeld wanneer de serie Clickbait gaat verschijnen.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Ziggo is een van de vele aanbieders voor Nederlandse zenders op de televisie. Toch maken niet alle abonnees gebruik van de Ziggo Go app. Deze app biedt de mogelijkheid om ook via een tablet of smartphone televisie te kijken.
Vandaag, 11:00
Ook in de week van 11 tot en met 17 januari hebben we het nieuws voor je verzameld. Lees hieronder welk nieuws je wellicht gemist zou kunnen hebben uit week 02 van 2021.
Vandaag, 09:00
1
OWN heeft Tyler Perry's The Haves and the Have Nots beëindigd, er zal geen negende seizoen van de Amerikaanse dramaserie verschijnen.
Gisteren, 13:00
Young Rock en The Kenan Show gaan midden februari in première bij NBC. Het tweede seizoen van Zoey's Extraordinary Playlist gaat voorlopig op pauze.
Gisteren, 12:00
Het is bekend wie de hoofdrollen gaan vervullen in de seriebewerking van I Know What You Did Last Summer, die vorig jaar werd besteld door Amazon Prime Video.
zaterdag, 14:00
1
Pistol is gebaseerd op het memoir Lonely Boy: Tales from a Sex Pistol van de legendarische Sex Pistols gitarist Steve Jones.
zaterdag, 13:00
1