Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in Netflix-thrillerserie Clickbait

Tony Ayres en David Heyman werken momenteel aan de nieuwe Netflix-serie Clickbait.

Tony Ayres (The Slap en Glitch) is de bedenker van de serie Clickbait. Hij werkt samen met producent David Heyman (The Capture). Clickbait onderzoekt de manieren waarop onze meest gevaarlijke en ongecontroleerde impulsen worden aangewakkerd in het tijdperk van sociale media, en onthult de steeds groter wordende breuken die we zien tussen onze virtuele en echte persoonlijkheden.

Zoe Kazan (The Deuce), Betty Gabriel (Counterpart), Adrian Grenier (Entourage) en Phoenix Raei (The Heights) spelen de hoofdrollen in Clickbait. De serie krijgt acht afleveringen.


Zoe Kazan

Zoe Kazan speelt Pia Brewer, een jonge vrouw die wanhopig op zoek is naar antwoorden in de zoektocht naar haar vermiste broer - een zaak die intussen een mediasensatie is geworden.


Betty Gabriel

Betty Gabriel zal Sophie Brewer uitbeelden, een vrouw uit Oakland die worstelt om haar familie bij elkaar te houden terwijl ze het onderwerp zijn van heel veel media-aandacht.


Adrian Grenier

Adrian Grenier speelt Nick Brewer, die een ogenschijnlijk perfect leven leidt: hij heeft een liefhebbende vrouw, twee zonen en een prachtig huis. Zijn leven is ontspoord wanneer hij een onderdeel van deze bizarre misdaadkwestie wordt.

Phoenix Raei zal Roshan Amir spelen, een detective bij de politie van Oakland, die zich midden in een mediastorm bevindt terwijl hij deze zaak onderzoekt.

De opnamen vinden momenteel plaats in de Docklands Studios in Auckland, Australië. Netflix heeft nog niet gemeld wanneer de serie Clickbait gaat verschijnen.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Netflix gaat wereldwijd een Top 10 van de meest bekeken series en films lanceren.
Vandaag, 15:00
Overspel is een Nederlandse dramaserie, afkomstig van de VARA.
Vandaag, 14:00
Netflix heeft de wereldwijde rechten – met uitzondering op Australië – verkregen van het zesdelige vluchtelingendrama Stateless, mede gecreëerd door Cate Blanchett (Mrs. America), die ook de hoofdrol vervult.
Vandaag, 13:00
NBC werkt aan de pilot van de komedieserie Jefferies, afkomstig van Universal Television.
Vandaag, 12:00
Het streamingplatform Disney+ werkte tot voor kort aan een televisieserie op basis van de lhbt-speelfilm Love, Simon. Dat werd in juni 2019 bekend.
Vandaag, 11:00
2
Private Practice is een Amerikaanse medische dramaserie van de zender ABC. De serie liep van 2007 tot 2013 en in totaal verschenen er 111 afleveringen.
Vandaag, 10:00