Je blokkeert onze banners :(
We merken dat onze advertenties niet worden weergeven, waarschijnlijk omdat je AdBlock, Ghostery of andere software gebruikt. Dat vinden we jammer, hiermee ontneem je MijnSerie in essentie inkomsten die we hard nodig hebben. Help ons door MijnSerie te whitelisten of neem Premium!
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in Netflix-thrillerserie Clickbait

Tony Ayres en David Heyman werken momenteel aan de nieuwe Netflix-serie Clickbait.

Tony Ayres (The Slap en Glitch) is de bedenker van de serie Clickbait. Hij werkt samen met producent David Heyman (The Capture). Clickbait onderzoekt de manieren waarop onze meest gevaarlijke en ongecontroleerde impulsen worden aangewakkerd in het tijdperk van sociale media, en onthult de steeds groter wordende breuken die we zien tussen onze virtuele en echte persoonlijkheden.

Zoe Kazan (The Deuce), Betty Gabriel (Counterpart), Adrian Grenier (Entourage) en Phoenix Raei (The Heights) spelen de hoofdrollen in Clickbait. De serie krijgt acht afleveringen.


Zoe Kazan

Zoe Kazan speelt Pia Brewer, een jonge vrouw die wanhopig op zoek is naar antwoorden in de zoektocht naar haar vermiste broer - een zaak die intussen een mediasensatie is geworden.


Betty Gabriel

Betty Gabriel zal Sophie Brewer uitbeelden, een vrouw uit Oakland die worstelt om haar familie bij elkaar te houden terwijl ze het onderwerp zijn van heel veel media-aandacht.


Adrian Grenier

Adrian Grenier speelt Nick Brewer, die een ogenschijnlijk perfect leven leidt: hij heeft een liefhebbende vrouw, twee zonen en een prachtig huis. Zijn leven is ontspoord wanneer hij een onderdeel van deze bizarre misdaadkwestie wordt.

Phoenix Raei zal Roshan Amir spelen, een detective bij de politie van Oakland, die zich midden in een mediastorm bevindt terwijl hij deze zaak onderzoekt.

De opnamen vinden momenteel plaats in de Docklands Studios in Auckland, Australië. Netflix heeft nog niet gemeld wanneer de serie Clickbait gaat verschijnen.
Leuk?
2
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst

Laatste nieuws

Amazon Prime Video werkt aan een spin-off van de Amerikaanse superheldenserie The Boys. De spin-off zal draaien om een school, speciaal voor jonge superhelden.
Vandaag, 16:00
In een nieuwe Marvel-serie van Disney+ zal Samuel L. Jackson weer te zien zijn in de rol van Nick Fury, de rol die hij eerder ook al in de Marvel-films vervulde.
Vandaag, 15:00
Elke maand komen er erg veel series uit, maar het is soms lastig om degene te vinden die echt je tijd waard zijn. Ik probeer daarom maandelijks te helpen om tien van de meeste interessante opkomende series op een rijtje te zetten.
Vandaag, 14:00
1
In samenwerking met The Nielsen Company brengt MijnSerie elke week de kijkcijfers van Amerika uit. In dit nieuwsbericht zullen de best bekeken series staan. Voor meer kijkcijfers van je favoriete serie kan je kijken...
Vandaag, 10:56
In oktober 2020 staan er veel nieuwe series op het programma. Wij hebben het voor je op een rijtje gezet.
Vandaag, 10:00
Oktober 2020 ziet er nog steeds niet uit al gebruikelijk. Maar aan (nieuwe) series gelukkig nog geen gebrek.
Gisteren, 11:00
3