Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Meer bekend over acteurs in BBC/Netflix dramaserie The Serpent

De BBC maakt samen met Netflix een nieuwe dramaserie over een massamoordenaar.

De serie, getiteld The Serpent, gaat over Charles Sobhraj die in de jaren 70 aasde op jonge westerse reizigers in India, Thailand en Nepal. Het waargebeurde verhaal bestaat uit acht afleveringen. Tahar Rahim (The Looming Tower) speelt de hoofdrol, zo werd in juli bekend. Sobhraj pleegt talloze moorden en weet vaak op miraculeuze wijze uit handen van de autoriteiten te blijven. De Nederlander Herman Knippenberg, werkzaam op de Nederlandse ambassade in Bangkok, bijt zich vast in de zaak en probeert 'het serpent' achter de tralies te krijgen.


Jenna Coleman

Jenna Coleman (Victoria), Billy Howle (Dunkirk) en Ellie Bamber (Les Misérables (2018) gaan ook rollen in The Serpent spelen, zo werd zondag bekend. Coleman speelt Marie-Andrée Leclerc, de partner van Sobhraj, en Howle en Bamber zijn gecast als Herman en Angela Knippenberg.

De serie wordt geschreven door Richard Warlow en Toby Finlay. Zij schreven eerder de Britse televisieserie Ripper Street. Tom Shankland (The Missing) tekent voor de regie. De opnamen zijn inmiddels begonnen in Thailand.
Vorige aflevering
Episode 8
Episode 8
01x08
Leuk?
0
0
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst
The Serpent