Mijn
Serie
Inloggen

Inloggen

E-mailadres / gebruikersnaam en / of wachtwoord zijn niet correct.
Shannen Doherty speelt mee in nieuwe serie BH90210

Shannen Doherty speelt mee in nieuwe serie BH90210

FOX heeft in februari bevestigd dat er een nieuwe serie komt met de originele castleden uit Beverly Hills, 90210. De serie krijgt de titel BH90210.
De acteurs Jason Priestley, Jennie Garth, Ian Ziering, Gabrielle Carteris, Brian Austin Green en Tori Spelling zullen na negentien jaar weer herenigd worden in BH90210. De serie zal deze zomer te zien zijn en zes afleveringen krijgen. Eerder was er sprake van een eenmalige special met deze acteurs.

‘Luke Perry en Shannen Doherty ontbreken in nieuwe versie van Beverly Hills, 90210’, zo meldde FOX in februari. Luke Perry is inmiddels in maart overleden. Maar Shannen Doherty blijkt toch terug te keren, ondanks het feit dat ze nog herstellende is van borstkanker. Dat heeft FOX nu laten weten.


Shannen Doherty

"De serie Beverly Hills, 90210 heeft een onuitwisbare impact gehad op de popcultuur", aldus Fox Entertainment president Michael Thorn. "Het is een belangrijk onderdeel van het DNA van ons netwerk. We zijn vereerd om de originele castleden van 90210 terug te brengen."

Beverly Hills, 90210 ging in première op FOX in oktober 1990 en werd een van de meest populaire programma's in de geschiedenis van het netwerk. De serie kreeg tien seizoenen, waarin een groep vrienden die van de middelbare school naar de universiteit gaan wordt gevolgd. Hun ontwikkeling naar volwassenheid komt in beeld en er zijn allerlei drama's en een complexe rivaliteit.

Video on youtube
Leuk?
Bekijk stemmen

Reacties (0)

Er zijn nog geen reacties geplaatst.
Log in om een reactie achter te laten